Ο Πρόεδρος της Βρετανικής Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Κύπρο Βουλευτής David Burrows σας προσκαλεί στην πρώτη δημόσια συνάντηση με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Μάρκο Κυπριανού:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Βουλευτής David Burrowes Πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Κύπρο έχει κάνει κατορθωτή την πρώτη δημόσια συνάντηση με τον Υπ. Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Μάρκο Κυπριανού.

Η συνάντηση αυτή προγραμματίστηκε να λάβει χώρα την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, στις 4.00 μ.μ. στο Βουλή των Κοινοτήτων – CPA; η αίθουσα αυτή βρίσκεται πλησίον του Westminster Hall, δίπλα της εισόδου St. Stephen.

Η συνάντηση είναι ανοικτή, και θα παρευρεθούν και Βουλευτές μέλη της Μικτής Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Κύπρο. Ενθαρρύνουμε και καλωσορίζουμε εκπροσώπους πόλεων και χωριών και ομάδων που σχετίζονται με την Κύπρο, καθώς και το κοινό και τα ΜΜΕ να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ακουστούν η φωνή και οι ανησυχίες που μπορεί να έχουν προς τον Υπ. Εξωτερικών Μάρκο Κυπριακού και τον πρόεδρο (βουλευτή) David Burrowes.

Η Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την Κύπρο εκφράζει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Λονδίνο κ. Αλέξανδρος Ν. Ζήνων και ο αναπληρωτής Γιώργος Χριστοφίδης εγκρίνουν τις θεμελιώδη αρχές της Επιτροπής και θα παρευρεθούν στην συνάντηση συνοδευόμενη και από άλλο προσωπικό της Υπ. Αρμοστείας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusappg.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ