ΛΟΝΔΙΝΟ. Όπως συνηθίζεται στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση, όταν αρχίζουμε κάποιο σημαντικό έργο, τελούμε πάντα την Ακολουθία του Αγιασμού. Έτσι, έγινε και στο Ελληνικό Κολέγιο Αγίου Παντελεήμονος στο Harrow του ΒΔ Λονδίνου. Τις προηγούμενες ημέρες τελέσθηκε σε όλα τα τμήματα του Κολεγίου μας ο Αγιασμός, για να παρακαλέσουμε τον Άγιο Θεό μας να μας εμπνεύσει και φωτίσει όλους, για να έχουμε μια Καλή κι Ευλογημένη Νέα Σχολική Χρονιά.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο Διευθυντής του Κολεγίου μας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας, επεσήμανε τη μεγάλη σημασία που έχει η καλλιέργεια και η ανάπτυξη της ελληνικής γλώσσας και των λοιπών στοιχείων του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού μας, στη ζωή των παιδιών και των νέων της Ομογένειάς μας. Χαιρετισμούς απηύθυναν η Υποδιευθύντρια κα. Αφροδίτη Μέρτζιου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης.

Το Κολέγιό μας λειτουργεί κάθε Πέμπτη, 6.00-9.00 μ.μ., κάθε Παρασκευή, 6.00-9.00 μ.μ., και κάθε Σάββατο, 10.00 π.μ. – 5.00 μ.μ., με τάξεις από Νηπιαγωγείο έως και A’ Level’s.

Ας μην μείνουν παιδιά της φιλογενούς Ομογένειάς μας φέτος εκτός των Ελληνικών μας Σχολείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ