Πάτρα. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Αποκριάτικός Χορός του Συλλόγου των Κρητών Πάτρας “ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ”, στις 4 Μαρτίου 2011, στην κατάμεστη από τους Κρητικούς και τους φίλους τους αίθουσα του κοσμικού κέντρου «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ».

Στον χορό παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ζακυνθίων και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Πάτρας «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ» .

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου Στέλιου Τσιμπλοστεφανάκη, ακολούθησε Κρητικό γλέντι με το συγκρότημα Κρητικής Μουσικής του Πέτρου Σαριδάκη, που ήρθε από την Κρήτη γι’ αυτήν τη βραδιά.

Τον χορό άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που καταχειροκροτήθηκαν για τις χορευτικές επιδόσεις τους και το θέαμα που παρουσίασαν. Την διδασκαλία των χορών και την οργάνωση των χορευτικών τμημάτων έχουν αναλάβει ο Στέλιος Τσιμπλοστεφανάκης, η Αρετή Θεοδωράκη και η Μαρία Νικολιουδάκη, φάνηκε δε στην πράξη ότι οι κόποι τους έφεραν άριστα αποτελέσματα.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα εξαιρετικό Λαϊκό-Αποκριάτικο πρόγραμμα με τον γνωστό DJ Παναγιώτη Κοτσώνη, που ανέβασε ακόμη περισσότερο το κέφι και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους φίλους των Κρητικών.

Αργότερα επανήλθε το Κρητικό συγκρότημα του Πέτρου Σαριδάκη και το γλέντι συνεχίσθηκε με αμείωτο κέφι μέχρι το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ