Σε μία σεμνή και συγκινητική τελετή ο Νομάρχης Δράμας, κ. Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης, αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας.

Μιλώντας ο κ. Νομάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία που είχε με όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών. Τόνισε με έμφαση ότι κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και να εξυπηρετούν τους πολίτες, παρά το γεγονός ότι ήταν κατά 50% λιγότεροι από το προβλεπόμενο προσωπικό.

Επεσήμανε ότι κατά τη διάρκεια των 12 χρόνων της θητείας του δεν χρειάστηκε να επιβληθούν κυρώσεις σε κανένα υπάλληλο, γεγονός που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι εκτελούσαν τα καθήκοντά τους σωστά και πάντα με προθυμία.

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για μία ακόμα φορά για τη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή, και επίτευξη των στόχων και των οραμάτων τους. Τους προέτρεψε δε να εξακολουθήσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και τους ζήτησε να συνεργαστούν με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γιάννη Ξανθόπουλο.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος εξήρε το έργο του κ. Νομάρχη και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με την εφαρμογή του νέου θεσμού να μην δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στους υπαλλήλους και ζήτησε τη συνεργασία τους.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, κ. Γιάννης Στεφανίδης, ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για την προσφορά του στο θεσμό και τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι παρόλο που δεν εξελέγη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα συμφέροντα της Δράμας, καθώς και των εργαζομένων στο νέο θεσμό.

Τελευταίος μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων του Νομαρχιακού Διαμερίσματος Δράμας και Επαρχείου Κ. Νευροκοπίου, κ. Νίκος Ροδίτης, ο οποίος εκ μέρους όλων των εργαζομένων ευχαρίστησε θερμά τον κ. Νομάρχη για τη μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία που είχαν μαζί του. Τόνισε με έμφαση ότι στα 12 αυτά χρόνια η πόρτα του κ. Νομάρχη ήταν πάντα ανοικτή για τους εργαζόμενους και σε κάθε τους αίτημα ο κ. Νομάρχης ανταποκρινόταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη διότι φρόντισε να διασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες εργασίας τόσο σε σχέση με τις κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και με το περιβάλλον και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τέλος, σε ανάμνηση της 12ετούς συνεργασίας ο Πρόεδρος, κ. Νίκος Ροδίτης, επέδωσε ένα αναμνηστικό δώρο στον κ. Νομάρχη, εκ μέρους όλων των εργαζομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ