ΠΗΓΉ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ

Το Σάββατο 5 Απριλίου στις 6.00 μ.μ. η εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου για το Σούλι και το Ζάλογγο.

Η Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για το Σούλι και το Ζάλογγο με τίτλο: «Από το Σούλι έρχομαι…».
Η«εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απριλίου στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Ιδρύματος Κρητικής Εστίας που βρίσκεται στην οδό Στράβωνος 12 στο Παγκράτι.
Στην ιστορία του Σουλίου και του Ζαλόγγου θ’ αναφερθεί ο κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος, καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, του Παντείου και του Ε.Α.Π.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, το οποίο θα παρουσιάσει ο κ. Παναγιώτης Τζόκας, μουσικός παραγωγός –ερευνητής, θα γίνει αναφορά στο λαογραφικό κομμάτι του Σουλίου και του Ζαλόγγου.
Ο Κώστας Λεοντίδης και η Μαρίνα Τζόκα με το τραγούδι, ο Δόκιμος Χαραλάμπους με το κλαρίνο και εκλεχτοί ακόμη μουσικοί, θα μας ταξιδέψουν στα ιστορικά μουσικά μονοπάτια του Σουλίου και του Ζαλόγγου.
Παραδοσιακούς χορούς του Σουλίου θα χορέψει το χορευτικό τμήμα της ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Νίκου Τριανταφύλλου.

Σας περιμένουμε όλους τους λακκασουλιώτες, ηπειρώτες και φίλους της Ηπείρου να τιμήσετε με την παρουσία σας, την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Για το Δ.Σ. της ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου

Ο πρόεδρος                Ο γενικός γραμματέας

Παππάς Ευάγγελος            Καρζής Γεώργιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ