Οι ιδιοκτήτες της KNP.gr Construction, Δημήτρης Κουρόγιωργας & Γρηγόρης Ντάσκας.

Η KNP.gr, η κατασκευαστική εταιρία των Δημήτρη Κουρόγιωργα και Γρηγόρη Ντάσκα, αποφάσισε να διευρύνει το πεδίο δράσης της εκτός από την Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική.

Ανοίξαμε γραφείο πωλήσεων στη Νέα Υόρκη προκειμένου να προωθηθούν τα ελληνικά ακίνητα της εταιρίας και στο αγοραστικό κοινό της Βόρειας Αμερικής. Οι επισκέψεις μας εκεί και η συναναστροφή μας με Έλληνες ομογενείς μας έπεισαν για την ανάγκη που υπάρχει σ’ αυτούς για ένα πιο ουσιαστικό κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στο προϊόν που προσφέρει η εταιρία μας στο χώρο των ακινήτων και στον Αμερικανό καταναλωτή. Οι Έλληνες ομογενείς έτσι και όχι μόνο, που επιθυμούν να κάνουν κάποια επενδυτική κίνηση στην Ελλάδα και μάλιστα στη Κυνουρία, θα έχουν την ευκαιρία για πληροφόρηση από δικό τους άνθρωπο με άμεση προσωπική επαφή.

Η έδρα του γραφείου είναι στην οδό 2601 Merrick Ave, Suite 1, Merrick, New York 11566 και διευθυντής πωλήσεων της Β. Αμερικής είναι ο Κώστας Λαύκας (Gus Lafkas) με τηλέφωνο 516-445-0657 και email gus@knp.gr.

Το βήμα αυτό βρήκε θερμή υποδοχή και από τους Έλληνες της Ν. Υόρκης και από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ο οποίος μας ευχήθηκε καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στο νέο γραφείο, τονίζοντας ότι τέτοιες κινήσεις συσφίγγουν τους δεσμούς των Ελλήνων της ομογένειας με την πατρίδα τους.


Φωτογραφίες: Δ. Πανάγος

Από αριστερά, ο πρόεδρος της "Επαρχίας Κυνουρίας" Δημήτρης Πανάγος, Γρηγόρης Ντάσκας, Δημήτρης Κουρόγιωργας, ο πρόεδρος του "Γέρου του Μοριά" Νίκος Οικονόμου & ο πρόεδρος της "Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής" Δημήτρης Φίλιος.

Οι ιδιοκτήτες της KNP.gr Construction, Δημήτρης Κουρόγιωργας & Γρηγόρης Ντάσκας με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ