Την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησής του με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούση εξέφρασε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του Καλλικράτη. Όπως είπε ο κ. Ψωμιάδης, «ο Υπουργός κ. Ραγκούσης συμφώνησε ότι οι προτάσεις μας και οι υποδείξεις μας είναι λογικές και δίκαιες και θα φροντίσει να δώσει λύσεις τις επόμενες μέρες», εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βούλησή του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, με την αντιπολίτευση και με τους άλλους Περιφερειάρχες για το καλό της αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο στις 12 το μεσημέρι, ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δυσκολίες του Καλλικράτη και της διοικητικής μεταρρύθμισης είναι γνωστές. Ο αγώνας συνεχίζεται. Φεύγω απόλυτα ικανοποιημένος από το γραφείο του κ. Υπουργού. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα συνεργαστούμε για το καλό της χώρας, της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, επίσης, ότι ο κ. Ραγκούσης έχει αγκαλιάσει όλους μας, μακριά από κομματικές πεποιθήσεις, όπως ακριβώς κι εγώ, προχωρώ ενωτικά. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε. Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε. Ενώνουμε και δεν διχάζουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ