Σκοπός της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας για την Κύπρο, στη Βρετανία, είναι να προωθήσει τις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, όπως αναφέρεται στη νέα ιστοσελίδα που δημιούργησε η Ομάδα.

Όπως αναφέρεται, επιθυμία της Ομάδας είναι η δημιουργία υψηλού επιπέδου δικτύου σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών ώστε οι Βρετανοί και οι Ε/κ βουλευτές να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάσσουν πληροφορίες, εμπειρίες και γνώση που θα δημιουργήσουν καλές πρακτικές εργασίες.

«Επιπλέον ελπίζουμε ότι θα αυξήσουν τη φιλία και την πολιτιστική αντίληψη για την Κύπρο στο βρετανικό κοινοβούλιο, που μπορούν να επιφέρουν με τη σειρά τους μια θετική στάση στην Κύπρο μέσα στην κυβέρνηση και μπορεί μετά να χρησιμοποιηθούν ως ένας επικουρικός δικτυακός μηχανισμός μεταξύ των δυο χωρών», προστίθεται.

Όλα αυτά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα βοηθήσουν τους κοινοβουλευτικούς να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους ψηφοφόρους τους.

Η ιστοσελίδα ανακοινώνει επίσης ότι η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση της Ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου, 2011 με ομιλητή τον Υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης Ντέιβιντ Λίντιγκτον.

(ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΜ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ