Ανακοίνωση – Ενημέρωση των Συλλόγων:

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2011. Η εξαιρετικά δυναμική παρουσία των Ελληνόψυχων έξω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του τουρκολάγνου και τουρκοπροσκυνημένου ΑΝΤ-1, χθές 1η Ιουλίου 2011, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ τους υπεύθυνους του σταθμού, που δεν άντεξαν τις ουρανομήκεις κραυγές διαμαρτυρίας, οργής και αγανάκτησης των ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ Ελλήνων, να σπεύσουν σε συνάντηση μαζί τους, προκειμένου να περιορίσουν την έκταση του Δημόσιου εξευτελισμού και διασυρμού τους.

Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της τεράστιας ευθύνης τους, επειδή σκοπίμως έπληξαν την Εθνική Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια των Ελλήνων, θεώρησαν ανοήτως οι αφελείς ότι, από το πλήθος των διαμαρτυρομένων, κινδυνεύουν τα υλικά περιβλήματα (κτηριακές εγκαταστάσεις) της Εθνοπροδοτικής αντιλήψεως και συμπεριφοράς τους και κάλεσαν, πανικόβλητοι, ισχυρή Αστυνομική δύναμη για … προστασία !!!

Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι, η κατά διαταγή φυσική θέση των Αστυνομικών ήταν διαμετρικά αντίθετη με τη συνειδησιακή και ψυχική τους θέση, που ήταν ολόθερμα ταυτισμένη με αυτούς που διατάχθηκαν να … αντιμετωπίσουν.

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου ΑΝΤ-1, Σπήλιος Χαραμής, κατέφθασε εσπευσμένα στο γραφείο του (ώρα 22:15) και ζήτησε να συναντήσει αντιπροσώπους από το πλήθος των διαμαρτυρομένων Ελλήνων.

Τριμελής επιτροπή από τους Νικόλαο Αργυρόπουλο Πρόεδρο του Συλλόγου των Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974, Στυλιανό Σωτηρίου Πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ και Λάζαρο Κουρσερτάρη Οργανωτικό Γραμματέα του ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ, πήγαν στο γραφείο του, του επανέλαβαν ότι: η συγκέντρωση διαμαρτυρίας αφορά στην προβολή από τον ΑΝΤ-1 της τούρκικης τηλεοπτικής σειράς ΕΖΕΛ, που τα γυρίσματά της έγιναν στη σκλαβωμένη και υπόδουλη από τους τούρκους Ελληνική γή της Κύπρου. Αυτό αποτελεί όχι μόνο ευθεία και βάναυση προσβολή προς το σύνολο του Ελληνισμού (ειδικότερα των Ελλήνων της Κύπρου που υπέστησαν το ολοκαύτωμα της διαχρονικής τουρκικής βαρβαρότητας), αλλά και παράνομη πράξη, δεδομένου ότι επιχειρεί με πλάγιο αλλά σαφή τρόπο να νομιμοποιήσει προϊόν, που παρήχθη παρανόμως, από το, καταδικασμένο διεθνώς, παράνομο καθεστώς κατοχής τμήματος εδάφους της Κύπρου.

Ο κ. Σ. Χαραμής, αποδεχόμενος τα προεκτεθέντα, επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά με τον Διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ-1 και υπεύθυνο για την προβολή της σειράς Ιωάννη Λάτσιο και, με τη σύμφωνη γνώμη της τριμελούς επιτροπής, όρισε νέα συνάντηση στο γραφείο του με συμμετοχή και των πέντε για την Δευτέρα, 4η Ιουλίου 2011 και ώρα 15:00.

Για τα διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων

Οι Πρόεδροι

Στυλιανός Σωτηρίου – Μαίρη Κουρούπη – Νικόλαος Αργυρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ