Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Το Νομάρχη Δράμας, κ. Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη, επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Γεν. Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργος Πουσσαίος, την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Βουλευτές του Νομού Δράμας κ. Χρήστος Αηδόνης και κ. Χαρά Κεφαλίδου, Δήμαρχοι του Νομού Δράμας, ο Γεν. Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας, κ. Ευστάθιος Αυγερινόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν. Σ. Δράμας, κ. Γεώργιος Κάργας, ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χριστόφορος Κορυφίδης και ο επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Στεφανίδης, εκπρόσωποι επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας.

Ο κ. Νομάρχης ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Γεν. Γραμματέα για τις τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει ο Νομός και τις προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού ρεύματος προς την ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Ακολούθησε λεπτομερής συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις από τους συμμετέχοντες.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Σύσκεψη με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 στην Αίθουσα «Α. Παπανδρέου» της Νομαρχίας Δράμας, υπό την Προεδρία του Νομάρχη Δράμας, κ. Κωνσταντίνου Ευμοιρίδη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Βουλευτές του Νομού Δράμας κ. Χρήστος Αηδόνης και κ. Χαρά Κεφαλίδου, Δήμαρχοι του Νομού Δράμας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, κ. Θεόδωρος Φωτίου, ο Πρόεδρος των Προπονητών, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο εκπρόσωπος του τοπικού ΣΕΓΑΣ, κ. Στέλιος Κουρομιχαλάκης, εκπρόσωπος των Διαιτητών, καθώς και εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων.

Ο Νομάρχης Δράμας, αφού καλωσόρισε τον κ. Γενικό, αναφέρθηκε εν συντομία στις διακρίσεις του Νομού Δράμας στον τομέα του αθλητισμού, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στις ελλείψεις σε υποδομές.

Ο κ. Γενικός, άκουσε προσεχτικά τα αιτήματα όλων των παρευρισκομένων και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιλυθούν κατά το μέγιστο δυνατό τα ζητήματα που απασχολούν τα αθλητικά σωματεία.

Ακολούθως ο κ. Γενικός επισκέφθηκε αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ