Η Κυριακή των Βαΐων έχει καθιερωθεί ως «ημέρα του ψαριού» για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας. Έτσι στην Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονος στο Harrow ΒΔ Λονδίνου αξιοποιήσαμε αυτή την ωραία δυνατότητα και οργανώσαμε, μετά την Θεία Λειτουργία που τελέσαμε στο νεόδμητο Ιερό Ναό του Αγ. Παντελήμονος και της Αγ. Παρασκευής, ένα ωραίο γεύμα στο ψαρεστιατόριο «Χρυσή Κουζίνα», στο Βόρειο Harrow.

Το νοστιμότατο γεύμα, το οποίο έγινε μέσα στο πλαίσιο της Ερανικής εκστρατείας της Κοινότητάς μας, με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους της εκκλησίας μας, ήταν προσφορά των ιδιοκτητών του εστιατορίου Πέτρου και Αναστασίας Χριστοφή και της οικογενείας τους. Απέδωσε δε, ως συνολικό κέρδος το ποσό των £1100.

Στο τέλος της γευστικής αυτής πανδαισίας ο Ιερ. Προϊστάμενος, Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας, αναφέρθηκε κατ’ αρχάς στο πνεύμα των ημερών, στο οποίο κυριαρχεί το πνευματικό χαρακτηριστικό της χαρμολύπης. Σύστησε δε στους συνδαιτυμόνες να παρακολουθούν τακτικά τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγ. Εβδομάδας, δίνοντας μάλιστα σημασία και προσοχή σε όλες τις τελετουργικές λεπτομέρειες των τελετών αυτών. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Χριστοφή για την γενναιόδωρη προσφορά της προς την εκκλησία και Κοινότητά μας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παντελής Δημοσθένους ευχαρίστησε κι εκείνος με τη σειρά του την οικογένεια Χριστοφή και όλους τους παρευρεθέντες, και προσέφερε μαζί με τον ταμία της εκκλησίας κ. Σωτήρη Κωνσταντίνου τιμητικό δώρο στο ζεύγος Πέτρου και Αναστασίας Χριστοφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ