Μήνυμα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας (ΟΕΚ) με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Το ΟΧΙ των Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία είναι φέτος ηχηρότερο από άλλοτε. Γιατί ο πόλεμος χωρίς σιδηρόφρακτες στρατιές μεν, αλλά φτιασιδωμένος πολιτικά και οικονομικά, συνεχίζεται και… «ειρηνικά» οδηγεί τον Λαό μας βήμα-βήμα σε καινούριους χειμώνες τύπου 1941/42.

Οι επιδρομείς δεν έχουν πια οδηγό τους τον αγκυλωτό σταυρό, ορκίζονται στο ευρώ και στα υπερκέρδη των διεθνών μονοπωλίων. Δεν φορούν πια χακί και μπότες, είναι ντυμένοι καθωσπρέπει με άσπρο γιακά και χρυσά μανικετόκουμπα ή με ταγιέρ και φουλάρι, μπόλικο για να κρύβει την έλλειψη στήθους ανδρείας.

Διαφεντεύουν και αλλοτριώνουν τον τόπο μας σαν κύρηδες, εξευτελίζουν τον περήφανο Λαό μας, που εξαθλιωμένος και με κλεμμένη την αξιοπρέπειά του, ψάχνει παρηγοριά στις εκκλησιές, ψελλίζοντας «Κύριε ελέησον»!

Έλεος! Γιατί οι «φίλοι» μας παίρνουν το βιος μας!

Έλεος! Γιατί οι «φίλοι» κλέβουν το μέλλον των παιδιών μας!

Έλεος! Γιατί αδειάζουν την Ελλάδα απ’ τα νέα και ικανά παιδιά της, για να τα στείλουν κατά εκατόμβες σε καινούριες ξενιτιές!

Έλεος! Γιατί στο όνομα μιας ενωμένης Ευρώπης της ειρήνης, της σύγκλισης και της ευημερίας, τον Λαό μας ζώνει η οικονομική βαρβαρότητα των άπληστων εντός και εκτός Ευρώπης, που θέλουν να παγιώσουν καινούριες, πιο αδίστακτες, πιο μόνιμες, πιο άθλιες εξαρτήσεις, οικονομικές και πολιτικές, της περιφέρειας από τα κέντρα της Ευρώπης.

Απ’ την άλλη, το ντόπιο κατεστημένο, πολιτικό και οικονομικό, πιστό στα ξένα αφεντικά του και ανήμπορο να ξεπεράσει τον εαυτό του, ψάχνει και ψάχνεται στα CD και στις λίστες και προκαλεί την οργή του ματωμένου Λαού μας. Συμμαχεί με τοκογλύφους και προστάτες κι εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να προχωρήσει στην αποσάθρωση κάθε εργασιακού δικαιώματος. Αφήνει να στρέφονται κάποιοι απεγνωσμένοι ενάντια στους μετανάστες κι έτσι ξανάρχεται ο φασισμός στην Ελλάδα με εγχώριες στολές πένθους.

 

Οι Έλληνες απόδημοι της Γερμανίας συμπάσχουμε και στηρίζουμε τον Λαό μας με όλες μας τις δυνάμεις. Και βροντοφωνάζουμε μαζί του:

ΟΧΙ σε παλιούς και νέους ναζί!

ΟΧΙ στην καταρράκωση της Δημοκρατίας!

ΟΧΙ στην εξάρθρωση Παιδείας, Υγείας, κοινωνικού κράτους!

ΟΧΙ στους τοκογλύφους και τους τέτοιους «φίλους»!

ΟΧΙ στην στυγνή εκμετάλλευση όσων έχουν ακόμα δουλειά!

ΟΧΙ στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας!

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ