Από την Ομοσπονδία ελληνικών συλλόγων γονέων & κηδεμόνων Βάδης Βυρτεμβέργης α.Σ.

Στουτγάρδη, 18.10.2011

Αξιότιμα μέλη της Ομοσπονδίας, Συνάδελφοι των Δ.Σ των Συλλόγων, μαθητές και γονείς.

Η Ομοσπονδία Β.Β διοργάνωσε στις 16.10.2011 έκτακτο Δ.Σ με θέμα την ενημέρωση από την ομάδα εργασίας που εστάλη στην Ελλάδα για να παρουσίαση τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας. Μετά από εκτεταμένη μελέτη της υπάρχουσας κατάστασης, αποφασίστηκαν από το Δ.Σ τα εξής:

  1. Οργάνωση των Συλλόγων μας για μαζική κινητοποίηση. Προϋπόθεση αυτής της κίνησης είναι να δηλωθούν εγκαίρως όσοι Σύλλογοι θέλουν να συμμετάσχουν με ικανοποιητικό αριθμό μελών, στην Ομοσπονδία ώστε να αιτηθούν οι απαιτούμενες άδειες από τις γερμανικές αρχές. ( mail της Ομοσπονδίας ή τηλ. σε οποιοδήποτε μέλος )
  2. Η πρωτοβουλία αυτή προγραμματίζεται για της 31.10.2011 ώρα 10.00 π.μ. Προσοχή. Εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν είναι ικανοποιητικός, δεν θα ακολουθήσει η μαζική διαδήλωση ώστε να παραδοθούν οι προτάσεις μας στην Ελληνική προξενική αρχή με την απαιτούμενη έμφαση για να μεταβιβαστούν στο αντίστοιχο Υπουργείο.
  3. Παρακαλούμε θερμά όλους τους Συλλόγους και Θεσμούς που θέλουν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους με αριθμό συμμετεχόντων έως τις 26.10.2011. Η επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής εξαρτάται από την άρτια οργάνωση και συμμετοχή όλων μας ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάδης Βυρδεμβέργης

Αναστάσιος Παπαδόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ