Γράφει η Σωτηρία Ασανίνα-Ρήγα.

Düsseldorf. Οι απόψεις για τον άνθρωπο και την κοινωνία, τον τόπο και την ιστορία δεν είναι ουδέτερες. Αποτυπώνονται και αποτελούν στοιχεία κριτικής και συγκρούσεων. Αφού παρέλθει ο χρόνος έρχεται η στιγμή της αποτίμησης, η ώρα της κριτικής. ΄Ετσι και ο σύλλογος των Ελλήνων Επιστημόνων με Πρόεδρο τον καρδιολόγο Δρ. Ζώη Βρεττό, που, κατά τη γνώμη μου πρώτα είναι άνθρωπος και μετά όλα τα υπόλοιπα, προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και όσο του το επιτρέπει ο χρόνος, να προωθεί τα θέματα του συλλόγου του. Όμως δε θα παραλείψω να πω, ότι, πως πλάι από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει μια δυναμική γυναίκα, που είναι συχνά ο αφανής ήρωας.

Στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, στην πόλη Ντύσσελντορφ, κόπηκε η Βασιλόπιτα από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Ψαράκη, ο οποίος έδωσε θερμές ευχές, με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, στο σύλλογο και στα μέλη του.

Σε κλίμα χαρούμενο με ωραία μουσική και ομιλίες αρκετά ενδιαφέρουσες από τον Γενικό Πρόξενο του Ντύσσελντορφ Πρόδρομο Μαρκουλάκη, τον Παν. Καθηγητή Οικονομικών κ. Παρασκευόπουλο και τον γιατρό Φαίδωνα Κοτσαμπόπουλο εκπρόσωπο τύπου του Ελληνογερμανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW), η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας. Ακολουθούν φωτογραφίες από την όμορφη πολιτιστική εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ