Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13η Ιανουαρίου τ.έ. η παραδοσιακή τελετή Κοπής της Βασιλόπιτας της Εταιρείας Πελοποννησίων Μεγ. Βρετανίας. Η εκδήλωση αυτή, η οποία συνδυάστηκε με δείπνο, πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Εστιατόριο «Andy’s Taverna» (του μέλους της Εταιρείας κ. Πέτρου Οχτάρα), στο κεντρικό Λονδίνο (81-81A Bayham Street, Camden, London NW1 0AG).

Την όμορφη αυτή εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετές δεκάδες μελών και φίλων της Εταιρείας Πελοποννησίων, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα. Ντίνα Κολοκυθά. Την Κοπή της Βασιλόπιτας τέλεσε ο ιδρυτής και τ. Πρόεδρος της Εταιρείας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας, ο οποίος προσέφερε ολόθερμες ευχές σε όλους τους παρευρεθέντες.

Την εύγευστη Βασιλόπιτα είχε ετοιμάσει η Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Πελοποννησίων κα. Σωτηρία Κατσαρού.

Β.  Επόμενες εκδηλώσεις

Κατά τα τέλη Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου πατριωτική εκδήλωση για να τιμηθεί η μεγάλη εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Κατά τον ερχόμενο Μάϊο θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Εταιρείας. Λεπτομέρειες για τις δύο αυτές εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν αργότερα.

Τέλος, η Εταιρεία Πελοποννησίων Μεγ. Βρετανίας εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους της, αλλά και σε ολόκληρη την φιλογενή Ομογένειά μας Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο και Ειρηνικό το 2013 !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ