Τα μέλη της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης θέλοντας να προβάλουν δημόσια την αγάπη τους για την Θεσσαλία, πήραν στα χέρια τους τον ρόλο του παραγωγού, του σκηνοθέτη, του ρεπόρτερ, του ηθοποιού και κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν το πρώτο τους καλλιτεχνικό έργο. Το έργο ήταν μια παραγωγή στα πλαίσια του δευτέρου συνεδρίου της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης που διοργανώθηκε στο Γκύτερσλο στις 6 και 7 Μαρτίου 2010.

Με τις πλούσιες ιδέες τους και την αγάπη τους για την Θεσσαλία πραγματοποίησαν μια επιθυμία τους. Δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους (Video Clip) με τίτλο «I LOVE ΘΕΣΣΑΛΙΑ». Με συγκίνηση και χαρά φόρεσαν όλοι οι σύνεδροι μπλουζάκια με την επιγραφή του τίτλου του δημιουργήματός τους «I LOVE ΘΕΣΣΑΛΙΑ». Οι νέοι υπερήφανοι και με ζήλο άναψαν και στην πόλη του Γκύτερσλο τη «Θεσσαλική Φλόγα» και έδωσαν το λόγο τους πως θα την κρατήσουν αναμμένη και θα τη μεταδώσουν σε κάθε Έλληνα ομογενή νέο.

Το DVD «I LOVE ΘΕΣΣΑΛΙΑ» κυκλοφόρησε και μπορεί να προμηθευτεί σε τιμή 20 Ευρώ συν τα ταχυδρομικά έξοδα. Τα έσοδα είναι αποκλειστικά για την ενίσχυση του έργου της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης. Οι παραγγελίες αποστέλνονται στο εμαιλ της Ομοσπονδίας info@tsitsanis.de

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά της Θεσσαλικής Νεολαίας για το έργο τους καθώς να ευχηθεί στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Θεσσαλικής Νεολαίας καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της.

  • Βόμπρας Ιωάννης από το Γκύτερσλο (Πρόεδρος)
  • Βισσιρίτσας Λεωνίδας από το Ντύσσελντορφ (Αντιπρόεδρος)
  • Γκίκα Γεωργία από τη Νυρεμβέργη (Α’ Γραμματέας)
  • Τσίομος Ιωάννης από το Ντύσσελντορφ (Β’ Γραμματέας)
  • Αρμούτη Ευαγγελία από το Βισμπάντεν (Ταμίας)
  • Λαζανά Γεωργία από τη Νυρεμβέργη (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων)
  • Σαπουνάς Δημήτριος από το Μόναχο (Υπεύθυνος Χορευτικής ομάδας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ