Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ., σε Μητροπολίτη Προύσσης, κ. Ελπιδοφόρος, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Το Α.Π.Θ. εκπροσωπήθηκε από τον Πρύτανη, Καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο, την Αντιπρύτανι Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγήτρια Δέσπω Λιάλιου, τον Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητή Γιάννη Παντή, τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Μιχαήλ Τρίτο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, Χρήστο Οικονόμου, μέλη ΔΕΠ και φοιτητές του πανεπιστήμιου.

Στη χειροτονία παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, εκπρόσωποι των Ορθοδόξων Πατριαρχείων Αλεξανδρείας, Αντιοχείας, Ιεροσολύμων, Ρωσίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Γεωργίας και Κύπρου, εκπρόσωποι Αγιορείτικων Μονών, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, οι Βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης και Πέτρος Ευθυμίου, εκπρόσωποι Διπλωματικών Αρχών, εκπρόσωποι της Ρωμαιοκαθολικής, της Συροϊακωβιτικής και της Αρμενικής Εκκλησίας και πλήθος κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ