H Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow και Περιχώρων (BΔ Λονδίνου), οργανώνει στις αρχές κάθε νέου χρόνου ένα Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα Συνταξιούχων και Ηλικιωμένων.

Το Γεύμα αυτό αποτελεί κάθε χρόνο γενναιόδωρη προσφορά του Εκκλησιαστικού Επιτρόπου κ. Ανδρέα Γεωργιάδη και της οικογενείας του.

Φέτος το εν λόγω Γεύμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19η Ιανουαρίου στην Κοινοτική Αίθουσα και έλαβαν μέρος 120 άτομα.

Το Γεύμα και όλα τα συνοδευτικά ήταν νοστιμότατα, η φιλοξενία αβραμιαία και η εορταστική ατμόσφαιρα ιδιαίτερα χαρούμενη και απολαυστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ετοιμασία της Αίθουσας και του Γεύματος συνέβαλαν και τα μέλη της Βοηθητικής Αδελφότητας Κυριών & Δεσποινίδων «Η Αγία Αγάθη», και άλλα μέλη της Κοινότητας.

Ο Ιερέας της Κοινότητας π. Αναστάσιος τέλεσε μετά το Γεύμα την παραδοσιακή Ακολουθία της Κοπής της Βασιλόπιτας και μοίρασε σε όλους από ένα κομμάτι.

Καλεσμένες στο Γεύμα ήταν η ιεραπόστολος Ιατρός – Χειρουργός Δρ. Ζωή Βλαμάκη, η οποία επισκέπτεται τακτικά τη Νιγηρία και προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες σε αδελφούς μας εκεί, καθώς και η Εκδότρια του περιοδικού The Hellenic Times International κα. Μάρθα Χρυσομάλλη. Και οι δύο απηύθυναν εόρτιο χαιρετισμό και ευχές στους συνδαιτυμόνες.

salapatas1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ