Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου η κλήρωση για την ανάδειξη νικητή στο μεγάλο Λαχείο που πωλήθηκε για περίπου ένα χρόνο, και είχε μοναδικό δώρο ένα αυτοκίνητο SMART.

Η κληρωτίδα ανέδειξε νικητή τον Δρα Σεραφείμ Κυριακίδη (Νο. 219) και την οικογένειά του. Ο Δρ. Κυριακίδης είναι Ερευνητής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και διακονεί ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής στο Ελληνικό Κολέγιο Αγ. Παντελεήμονος κι επίσης ως Εκκλ. Επίτροπος στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος. Η σύζυγός του Άντρη είναι ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια του καθημερινού Νηπιαγωγείου Αγ. Παντελεήμονος.

Την Κυριακή 13η Μαρτίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παντελής Δημοσθένους παρέδωσε στον Δρα Κυριακίδη και την οικογένειά του επιταγή £6000 αντί του αυτοκινήτου, το οποίο κοστίζει £8000. Η οικογένεια Κυριακίδη αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των £2000 για τον καλλωπισμό του χώρου πέριξ του νεόδμητου Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος με δέντρα και λουλούδια.

Προσκαλείται η θεοφιλή Ομογένειά μας το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου τ.έ. στις Ιερές Τελετές Θυρανοιξίων που θα πραγματοποιηθούν για το νέο Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος. Στις Τελετές αυτές θα προεξάρχουν ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγ. Βρετανίας κ.κ. Γρηγόριος και ο Πανιερ. Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Γεώργιος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις οικονομικές σας προσφορές και χορηγείες, με σκοπό την ενίσχυση του Εράνου της εκκλησίας μας, παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στον π. Αναστάσιο (020 – 8732 2833) και στον κ. Παντελή Δημοσθένους (07768 – 210 217).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ