Η Superfast Ferries δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αμφίδρομη επικοινωνία με το διαδικτυακό κοινό λανσάρει τη νέα της ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.superfast.com/” www.superfast.com.

Λιτό και απόλυτα συμβατό με τη φιλοσοφία της εταιρίας, το νέο website, το οποίο διατίθεται σε έξι διαφορετικές γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Τούρκικα),  είναι σχεδιασμένο με ανθρωποκεντρική λογική προσφέροντας στους χρήστες μια εύκολη και ταυτόχρονα λειτουργική πλοήγηση. Οι επισκέπτες έχουν άμεση πρόσβαση από την αρχική σελίδα (homepage) στις πιο σημαντικές ενότητες, ενώ το σύστημα κρατήσεων βρίσκεται σε απόλυτα διακριτή θέση, για μεγαλύτερη διευκόλυνση.

Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και υλοποίησης, η ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.superfast.com/” www.superfast.com έχει περιεχόμενο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, ενώ οι σελίδες της είναι βελτιστοποιημένες για εύκολη και γρήγορη εύρεση του περιεχομένου από τους χρήστες.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του website υλοποιήθηκε από τη Steficon.

H SUPERFAST FERRIES διαθέτει στόλο 4 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας και Πειραιά – Ηρακλείου και είναι μέλος της ATTICA GROUP. Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ