Κύριε Διευθυντά

Η εγκληματική οικονομική πολιτική της ΝΔ, ολοκληρώθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που με ακατανόητους χειρισμούς κατάφερε και έκανε τα ομόλογα του ελληνικού κράτους παλιόχαρτα. Με καταστροφικές δηλώσεις και αντιφάσεις φτάσαμε εδώ που είμαστέ. Δηλαδή σε μια απελπιστική κατάσταση, όπου μόνο η εφαρμογή τού νόμου του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ θα ήταν δυνατό να μας επιτρέψει να ελπίζουμε ότι δεν θα τα χαρούμε όλα. Δυστυχώς για τους Έλληνες και την Ελλάδα αυτή η μορφή δεν υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας να κάνει κάτι καλύτερο από αυτά που κάνουν οι πειραματιζόμενοι μάγοι; Άγνωστο, διότι και πάλι δεν συμφωνούν. Ο κάθ’ ένας έχει αποκλειστικά και μόνο τους προσωπικούς του λογούς που δεν του επιτρέπουν να συναινέσει σε μια τέτοια προσπάθεια σωτήριας.

Και έτσι βρισκόμαστε μπροστά στο επόμενο ελληνικό ξεπούλημα. Εδώ, όπως και στο προηγούμενο θέμα, δεν εξαιρούνται τα άλλα κόμματα και οι μαζικοί φορείς της πατρίδας μας διότι δεν θέλουν να αντιληφθούν το μέγεθος της επικείμενης καταστροφής. Συνεχίζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το ξεπούλημα της Ελλάδας. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κύριος Παπανδρέου, καθώς και άλλα επιφανή μέλη τής κυβέρνησης δήλωσαν επανειλημμένα ότι αφού δεν έχουμε οικονομική δύναμη δεν είμαστε σε θέση να εξασκήσουμε και εξωτερική πολιτική. Αυτές οι δηλώσεις έχουν σκοπό να προετοιμάσουν τον ελληνικό λαό ότι επίκειται ολική παράδοση χωρίς όρους, τουλάχιστον στο θέμα της Μακεδονίας, για να ικανοποιήσουν τις άνωθεν επιβαλλόμενες προσταγές. Ήδη ο Metternich της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής κ. Δ. Δρούτσας παπαγαλίζει,«προς αγαλλίαση του κ. Σωμερίτη» τη φωνή του κυρίου του, Πρωθυπουργού, η οποία είναι φωνή του κυρίου τους, κυρίου Νίμιτς, την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».Μπορεί να ήταν ο κ. Δρούτσας παιδί θαύμα στο Πανεπιστήμιο και να έγινε καθηγητής στα 26 χρονιά του. Μπράβο του, με λύπη μου, όμως, διαπιστώνω ότι με την ελληνικήν ιστορία δεν τα πάει και τόσο καλά ή την γνωρίζει αλλά δεν την χρησιμοποιεί όπως θα έπρεπε. Ταυτίζει και αυτός, όπως και ο κ. Σωμερίτης, τους θύτες με τα θύματα και τους τα δίνει όλα.

Δηλαδή δεν έχει κάτι νέο νά προσφέρει. Επαναλαμβάνει αυτά που ήδη το 2001 είχε αποδεχθεί, ο τότε Υπουργός Εξωτερικών Γεώργιος Παπανδρέου, ο οποίος αποδέχεται την ονομασία, «Βόρεια Μακεδονία» του διαμεσολαβητή των ΗΠΑ κ. Νιμιτς. Είμαι περίεργος να δω αν στην επομένη Γενική Συνέλευση του NATO διαπράξει και πάλι η Ελλάδα το λάθος και επιτρέψει σε έναν δεδηλωμένο, και φανατικόν αντίπαλο της Ελλάδας, όσο συμπαθητικός και να είναι, επειδή είναι μαχητικός, αρετή που δεν υπάρχει στην σημερινή μας ηγεσια,να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ; Ο Κωστάκης δεν το έπραξε για να δούμε τι θα κάνει ο Γιωργάκης; Τα παθήματα μας πρέπει να μας γίνουν μαθήματα διότι όπως και πάλι διαπιστώνουμε, δεν ζούμε σε έναν κόσμο ηθικό και αγγελικά πλασμένο. Τα μαύρα κοράκια κατασπαράζουν τις σάρκες μας και πρέπει να αντισταθούμε. Πρέπει να πούμε και πάλι ΟΧΙ. Όχι στην Ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» ή «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», όχι σε «Μακεδονική ή Μακεντόσκι γλώσσα» και όχι σε «Μακεδονική Ταυτότητα». Είναι Σλάβοι και δεν έχουν λόγο να ντρέπονται για την καταγωγή τους. Δεν είναι δυνατό, ο κ. Γκρουεφσκι να διεξάγει δημοψηφίσματα για να έχει την έγκριση του λαού της χωράς του, και οι δικοί μας να διατάζουν και να αποφασίζουν. Ελπίζω ότι όταν έρθει η ευλογημένη ώρα του δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο λαός, ότι ο σημερινός υπέρμαχος του Δημοψηφίσματος κ. Τσίπρας θα είναι και τότε μπροστάρης. Τελειώνοντας επαναλαμβάνω ότι ελληνική υπογραφή κάτω από κάποιο χαρτί συμφωνίας με τα Σκόπια χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού και που θα αναφέρεται σε κάποια Βόρεια-, Νότια-, Ανατολική-, Δυτική-,Πάνω-, Κάτω-Μακεδονία, αποτελεί πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Όλος ο κόσμος, ας τους αναγνωρίσει όπως διατάζουν τα συμφέροντα τους. Για μας τους Έλληνες είναι μια απαγορευτική ονομασία επειδή είναι καθαρή Προδοσία, αποτελεί δε, αίτια μελλοντικού πολέμου προκείμενου οι Σκοπιανοί και οι σύμμαχοι τους και άσπονδοι φίλοι και εχθροί μας να καθορίσουν τα σύνορα στη Νοτιά περιοχή των Βαλκανίων, όπως επιθυμούν.

Διατελώ με τιμή

Γεώργιος Α. Βλάχος
Herzberg am Harz, 28.04.2010

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ