Αριστερά ο Γεν. Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης με τον κ. Γεν. Πρόξενο

Στην φωτογραφία:
Αριστερά ο Γεν. Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης
με τον κ. Γεν. Πρόξενο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Δημητρίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου Κολωνίας που ήταν αφιερωμένη στην 98η επέτειο της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα της Ελληνικής Κοινότητας στην Κολωνία, το Σάββατο 26.02.2011.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Δημητρίου. Κατόπιν πήρε το λόγο και χαιρέτησε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Κολωνία Νικόλαος Πλεξίδας ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο ιστορικό της ημέρας. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Σπύρος Κωσταδήμας, ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, όπως το Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας για τα Ηπειρωτόπουλα του Εξωτερικού και το Β’ Τακτικό Συνέδριο που θα γίνουν στα Γιάννινα το μήνα Ιούλιο.

Αριστερά ο Κώστας Δημητρίου με τον Γενικό Πρόξενο Νικόλαο Πλεξίδα

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η φιλόλογος Κωνσταντίνα Σιούλη, καθηγήτρια στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κολωνίας. Τέλος το χορευτικό συγκρότημα νέων της Ελληνικής Κοινότητας Κολωνίας παρουσίασε δημοτικά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Κ. Γερμανίας Κώστας Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Κολωνίας Σταμάτης Μπαμπαλίτης, η Διευθύντρια του Γυμνασίου και Λυκείου Κολωνίας Έλσα Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κολωνίας Δημήτρης Κωνσταντινίδης και αντιπρόσωποι πολλών Φορέων Ελληνικών Συλλόγων της Κολωνίας και της ευρύτερης Περιοχής.

Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό και κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Πανηπειρωτικηή Ομοσπονδία Ευρώπης

Γεώργιος Βρυζάλας
Γραμματέας-Υπεύθυνος Τυπου

www.panipirotiki.eu

Το Χορευτικό του Συλλόγου
Ο Σπύρος Κωσταδήμας με την Κωνσταντινα Σιούλη και την Έλσα Αθανασίου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ