O Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, το διήμερο 5 & 6 Φεβρουαρίου 2011 επισκέφθηκε την Κολωνία της Γερμανίας.

Κατά την παραμονή του, ο κ. Πεταλωτής, είχε πολύωρη συνάντηση εργασίας με τον Ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη και το Δ.Σ. του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW), όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις επιχειρηματικές σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας και δρομολογήθηκε η συνεργασία σε θέματα ανταλλαγής τεχνογνωσίας του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Ακολούθως, επισκέφθηκε τα Γραφεία του Ελληνικού Γενικού Προξενείου Κολωνίας όπου μαζί με τον Πρόξενο Νικόλαο Πλεξίδα και τα στελέχη του, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δεκάδων χιλιάδων ομογενών της περιοχής , στοχεύοντας ακόμη σε  λύσεις καλύτερης συνεργασίας, προς όφελος της χώρας μας.

Τέλος, ο κ. Πεταλωτής, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας, Κώστα Δημητρίου, όπου αναπτύχθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στις Ελληνικές Κοινότητες της Γερμανίας με απώτερο σκοπό την καλύτερη  αξιοποίηση των απόδημων Ελλήνων, όπως και με το Προεδρείο της Ελληνικής Κοινότητας της Κολωνίας,  την οποία και επισκέφθηκε κατά την παρουσία του στην  ετήσια εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κολωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ