ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ:  Ενδιαφέρουσα ομιλία από την κ. Μερόπη Σπυροπούλου, ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ακόμη μια επιτυχής διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ σε συνεργασία με το ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, με μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία από την κ. Μερόπη Σπυροπούλου, ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η ακαδημαικός δάσκαλος, κ. Μερόπη Σπυροπούλου, με λόγο μεστό και εκφραστικό, μίλησε για το ρόλο του πατέρα στην σύγχρονη οικογένεια. Αναγνωρίζοντας την οικογένεια ως θεμελιώδη αξία, με το χαρισματικό της λόγο συγκίνησε το κοινό κάνοντας αναφορά στο σημαντικό ρόλο της παρουσίας του πατέρα στη ζωή του παιδιού και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η απουσία του.

Με απλότητα και αμεσότητα πρότεινε τρόπους που μπορούν να επαναφέρουν την οικογένεια σε αρμονική λειτουργία.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου και την συνεργασία του με τοπικούς φορείς, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα παρέχοντας υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής Στήριξης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ