Τριάντα χρόνια τώρα, με όλους και όλες εσάς, τα αδέλφια μου, τους Έλληνες που βρήκατε τη δική σας Ιθάκη σε κάθε γωνιά του κόσμου, έχω κτίσει μια ιδιαίτερη σχέση, μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Με ξέρετε καλά, αν μπορούσα να μοιράσω τη καρδιά μου, η μισή θα χτυπούσε κοντά σας, κοντά σε τίμιους ανθρώπους, που κράτησαν άσβεστη στη ξενιτιά τη φλόγα της Πατρίδας.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγωνίστηκα μέσα στον απλό κόσμο, μέσα στο κόσμο του μεροκάματου, μέσα στον αγνό λαό που έχει μάθει μόνο μία γλώσσα, τη γλώσσα της αλήθειας.

Είμαι από τους λίγους που σας ζήτησαν συγνώμη για όλα όσα αυτή η Πατρίδα δεν έχει κάνει για εσάς, μπορώ με αξιοπρέπεια να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας υποσχεθώ πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Θα παραμείνω ο δικός σας Παναγιώτης, ο Παναγιώτης της Καρδιάς σας.

Γι’ αυτό έχω σήμερα το θάρρος να ζητήσω τη στήριξή σας για μία ακόμη φορά, είτε με τη δική σας ψήφο, είτε με τη ψήφο των συγγενών και φίλων σας στην Πατρίδα.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό για τη Μακεδονία να έχει έναν Περιφερειάρχη που έχει αποδείξει ότι ξέρει, διεκδικεί, έχει εμπειρία, γνώση, αποτελεσματικότητα, δύναμη και θέληση να σηκώσει τον τόπο μας ψηλά.

Έναν Περιφερειάρχη που πιστεύει σε πατροπαράδοτες αρχές και αξίες, έναν Περιφερειάρχη που σέβεται και τιμά τον Ελληνισμό της Διασποράς. Το έργο μας, 8 χρόνια στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κλειδί στην πολιτική μας είναι η λέξη ανάπτυξη. Η Περιφέρεια είναι μια δυνατή φωνή 2 εκατ. ανθρώπων. Και είμαι αποφασισμένος η φωνή της Μακεδονίας να φτάσει στις Βρυξέλλες.

Γιατί θέλουμε μια Κεντρική Μακεδονία με καρδιά Ελλάδας και μυαλό Ευρώπης. Για να κάνουμε την Κεντρική Μακεδονία ΔΥΝΑΜΗ μέσα στην Ευρώπη των Περιφερειών.

Ελάτε λοιπόν, όλοι μαζί!

Ψηφίστε Ελλάδα, ψηφίστε Μακεδονία!

Ψηφίστε τη δική σας καθαρή φωνή, τη φωνή της δικής σας ψυχής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ