1ο διεθνές βραβείο για Καθηγήτρια Εφαρμογών του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Λάρισας.

Το 1ο βραβείο καλύτερης εργασίας για την Καθηγήτρια Εφαρμογών του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας, κα Γλυκερία Καραγκούνη, δόθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, στα πλαίσια του 5th Annual EuroMed Conference of the EuroMed Academy of Business που πραγματοποιήθηκε στο Montreaux της Ελβετίας στις 4-6/10/2012!

Το συγκεκριμένο βραβείο “Best Student Conference Paper Award 2012” (που περιελάμβανε και χρηματικό ποσό με τη χορηγία του Les Roches- Gruyère  – University of Applied Sciences της Ελβετίας σε συνεργασία με το Euromed Research Business Institute), δόθηκε στην κα Καραγκούνη από τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου στα πλαίσια εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του, για την εργασία της με τίτλο «Autotelic Capabilities and Their Impact on Technological Capabilities. A Focus on Production Technologies».

Στο συγκεκριμένο διεθνές συνέδριο έλαβαν μέρος με την εργασία τους “Cross Country Contagion of Economic Crisis at Firm Level. Evidence from Cypriot and Greek Furniture and Wood Enterprises” από το Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου ο Καθηγητής Ιωάννης Παπαδόπουλος, και ο Δρ. Μάριος Τρίγκας, Επιστημονικός Συνεργάτης και από το Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών η απόφοιτος Αικ. Παπαδοπούλου. http://teilar.gr/dbData/Dimosieyseis/Papadopoulos_et_al_EuroMed_2012_Conference%20Proceedings.pdf

Η συμμετοχή στο παραπάνω Διεθνές Συνέδριο χρηματοδοτήθηκε από το ΤΕΙ Λάρισας και μέρος της από το ΚΕΤΕΑΘ.

Το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο EuroMed Academy of Business, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια του είδους του στην περιοχή της Ευρωμεσογείου και προσελκύει σημαντικούς επιστήμονες κι ερευνητές από κορυφαία Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα απ’ όλο τον κόσμο, ενώ τα πρακτικά του είναι ISI indexed. Το 2012 συμμετείχαν με εργασίες τους πάνω από 200  σύνεδροι από 45 χώρες.

Ο Υπεύθυνος του Εργαστηρίου

Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος
Καθηγητής Τ.Ε.Ι. Λάρισας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο της και μπράβο σας και νέοι είστε για ακόμα ψηλότερα

    Βύρων Τάντος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ