Ο κ. Aναστάσιος Ντέμος (δεύτερος από δεξιά) ενημερώνει τους Συνέδρους.

Greek Volunteer Firefighters and Reforestation Corps (ESEPA)

Griechische Freiwillige Feuerwehr und Aufforstungs-Corps (ESEPA)

Στο πρόσφατο Β’ Συνέδριο της Νεολαίας Ηπειρωτών Ευρώπης στη Φραγκφούρτη, έγινε μια σημαντική παρέμβαση για ενημέρωση των Συνέδρων από τον κο Αναστάσιο Dreessen–Ντέμο, γιο του μέλους του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κου Ε. Ντέμου , σχετικά με την ύπαρξη και τη δράση του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών – Αναδασωτών (Ε.Σ.Ε.Π.Α.).

Είναι αυτονόητο ότι ο διεθνούς εμβέλειας αυτός Ελληνικός Σύλλογος του οποίου τα μέλη κάθε Καλοκαίρι συμμετέχουν εθελοντικά στην πυροπροστασία αλλά και στην αναγέννηση του Ελληνικού δασικού πλούτου, χρήζει σε κάθε περίπτωση της υποστήριξης με οποιονδήποτε τρόπο των απανταχού Ελλήνων και των Ελληνικών Αρχών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από τις Ιστοσελίδες: www.esepa.net και www.esepa.gr καθώς και πολύ σύντομα από την Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: www.panipirotiki.eu.

Είναι μια πραγματικά συγκινητική και αξιέπαινη προσπάθεια που αξίζει να τύχει της συμπαράστασης όλων μας είτε μέσω της προσωπικής συμμετοχής είτε μέσω της ενίσχυσης για τον αρτιότερο εξοπλισμό του Συλλόγου στη μάχη για την προστασία των Ελληνικών δασών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κο Αναστάσιο Dreessen–Ντέμο, Ταμία του Γερμανικού Συλλόγου: “Οι φίλοι του ΕΣΕΠΑ“ (Freunde der ESEPA e.V) στο τηλέφωνο +491703448622 ή στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ηπειρωτικού Συλλόγου Αμβούργου και Περιχώρων και Μέλους του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κο Ευάγγελο Ντέμο στο τηλέφωνο +491774957776.

Γεώργιος Βρυζάλας
Γραμματέας – Υπεύθυνος Τύπου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης e.V.
typos@panipirotiki.eu
Ο κ. Aναστάσιος Ντέμος (δεύτερος από δεξιά) ενημερώνει τους Συνέδρους.



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ