Με σύνθημα χορεύουμε για τον τόπο μας, χορεύουμε για την Ελλάδα, πολίτες κάθε ηλικίας, με απίστευτο ενθουσιασμό και αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, έδωσαν πρόσφατα δυναμικό παρόν  στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την πρώτη πρόβα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας κατάρριψης του ρεκόρ στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου και της διεκδίκησης μιας θέσης στο βιβλίο των ρεκόρ Guınness.

Τη διοργάνωση, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Θεσσαλικό καλάθι» και «AgroMagNet Festival» που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου το τριήμερο 27-29 Ιουλίου, έχουν αναλάβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων και ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με εθελοντές και Φορείς από όλη τη Θεσσαλία. Στόχος είναι η ανάδειξη και προβολή τόσο των τοπικών θεσσαλικών προϊόντων, όσο και της ιδιαίτερης πολιτιστικής ταυτότητας και φυσιογνωμίας όχι μόνο του Βόλου και της Μαγνησίας αλλά της Θεσσαλίας γενικότερα.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση συμμετείχαν σαν εθελοντές χορευτές, μέλη πολιτιστικών και χορευτικών συλλόγων, φοιτητές, απλοί πολίτες του Βόλου και όμορων Δήμων. Η επόμενη συνάντηση των εθελοντών χορευτών θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, την Παρασκευή 13 Ιουλίου ενώ όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2421352533-35 της ΕΚΠΟΛ ή να κάνουν την εγγραφή τους μέσω του facebook στο  Magnesia Sirtaki Dance Record ή στο Volos Sirtaki Dance Record.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ