Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή  13/10/2013 , το περίφημο ,πλέον , “Ιστορικό Ράλι  Ολύμπου ” , που διοργάνωσε  για 2η συνεχή χρονιά, το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ¨, η μεγάλη Παγκόσμια Ομοσπονδία εβδομήντα Συλλόγων Ελασσονιτών ,με την περίφημη ΛΕΚΑΜ , που είχαν τον γενικό συντονισμό του μεγάλου για τη Θεσσαλία αυτού θεσμού, που το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ξεκίνησε  πέρυσι  ,σε συνεργασία  με τις μεγαλύτερες Λέσχες της Ελλάδος ,ταξιδεύοντας   μαγικές εικόνες από τον Όλυμπο και την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Τον συντονισμό του μεγάλου αυτού σκληρού αγώνα ,σε πανέμορφα τοπία του Ολύμπου ,σε μεγάλα υψόμετρα και με ειδικές διαδρομές που έκοβαν την ανάσα των εκατοντάδων πληρωμάτων ,από τεχνικής πλευράς τον είχε η έμπειρη Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ) ,με Πρόεδρο τον κ. Τσάλιο Γεώργιο ,που έχει στο ενεργητικό της μεγάλες διοργανώσεις ,επιτυχίες και δεκάδες Διεθνείς Συμμετοχές  .

Οι συμμετοχές στο φετινό Ιστορικό Ράλι Ολύμπου , ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ,αποτελώντας ρεκόρ για Ράλι Κλασσικού αυτοκινήτου (91 συμμετοχές) ,που έγινε ,όπως πάντα ,  με την έγκριση και την εποπτεία  της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, της μοναδικής νόμιμης εκπροσώπου της FIVA στην Ελλάδα ,η οποία εκπροσωπήθηκε αυτοπροσώπως από τον Πρόεδρό της ,τον κ. Βερναρδάκη Δημ., που συμμετείχε μάλιστα ,ως αγωνιζόμενος και στον αγώνα.

 Η εκκίνηση του Ράλι δόθηκε το Σάββατο το πρωΐ , 12 Οκτ. 2013 ,σε πανηγυρική ατμόσφαιρα  και με την παρουσία χιλιάδων φίλων της κλασσικής αυτοκίνησης , στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό , την Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ.Τζανακούλη ,τον Πρόεδρο της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ κ. Δ. Βερναρδάκη ,το Πρόεδρο της πολύπειρης ΛΕΚΑΜ κ. Γ.Τσάλιο  και  τον Πρόεδρο του ΣΚΑΛ κ. Ν. Γκανάκη .

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου ,12 Οκτ. 2013 , όλο το κέντρο της Λάρισας ,και η κεντρική πλατεία της ,κατακλύστηκαν από δεκάδες “πανέμορφες …δεσποινίδες”  ετών 50,60 και 70 + ετών ,που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα ,αλλά και τη Γαλλία,Γερμανία,Δανία ,Βουλγαρία (20 συμμετοχές ),Σερβία και Τουρκία , δημιουργώντας στην πόλη μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και μεγάλη εντύπωση στους χιλιάδες επισκέπτες ,που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά , σπάνια συλλεκτικά κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα,που ετοιμάζονταν να αναζητήσουν την ………τύχη τους  ,στο μυθικό βουνό ,τον Όλυμπο και την Ελασσόνα, λαμβάνοντας μέρος σε έναν σπάνιας ομορφιάς αγώνα ,που αποτέλεσε το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς  ,στο κλασσικό όχημα .

 

Όλη η κεντρική πλατεία της Λάρισας ,όπως και της Ελασσόνας ,κατακλύστηκαν από αυτοκίνητα -αντίκα ,προκαλώντας την περιέργεια ,αλλά και το έντονο ενδιαφέρον όλων των Λαρισαίων που δεν ήθελαν να χάσουν αυτό το σπάνιο για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία θέαμα.

Μοναδικές Διαδρομές στην άγρια ομορφιά του Θεσσαλικού Ολύμπου

 

Όλες οι διαδρομές του Ράλι σχεδιάστηκαν  από εμπειρότατα στελέχη ,που έχουν τεράστια εμπειρία διεθνών αγώνων κλασσικών αυτοκινήτων  ,αλλά και του Ράλι “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” ,του ΣΚΑΛ  (K. Λουϊζος – N.Γκανάκης ) και της ΛΕΚΑΜ (Γ.Τσάλιος,Ν. Μπιμπλιτζής) και καθιερώνουν ,ήδη,  το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ ,ως έναν διεθνή θεσμό και σημείο  συνάντησης ελληνικών και ξένων πληρωμάτων.

Όλες οι διαδρομές εξελίχθηκαν στη Θεσσαλική πλευρά του Ολύμπου και μάλιστα ,αξίζει να σημειωθεί ότι οι ειδικές διαδρομές ,ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές για τους οδηγούς και τα κλασσικά οχήματα  ,σε μεγάλα υψόμετρα , σε πανέμορφα τοπία και απόκρημνες πλαγιές ,κόβοντας την ανάσα των Ελληνικών και ξένων πληρωμάτων οδηγών ,που έζησαν δυνατές συγκινήσεις με αυξημένη αδρεναλίνη.

Η διαδρομή του Σαββάτου , 12/10/2013, ήταν: ΕΚΚΙΝΗΣΗ -ΛΑΡΙΣΑ Κεντρική Πλατεία Εκκίνηση ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ,Νέος ∆ρόµος από Μελούνα,ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Διέλευση μέσα από το χωριό),ΕΛΑΣΣΟΝΑ ,ΛΙΒΑ∆Ι ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Στάση ,ξεναγήσεις και γευσιγνωσία με τοπικά προϊόντα )

 

Επιστροφή από την Π.Ε.Ο. Κατερίνης -Ελασσόνας ,ΕΛΑΣΣΟΝΑ 13:15(∆ΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ- ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ),Αναχώρηση από ΕΛΑΣΣΟΝΑ μέσω Π.Ε.Ο. Ελασσόνας -Λάρισας  ,∆ΟΜΕΝΙΚΟ (Διέλευση μέσα από το χωριό ),ΜΕΣΟΧΩΡΊ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ,ΛΑΡΙΣΑ -Κ.Πλατεία Τερµατισµός 1ης Ηµέρας

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

 

ΛΑΡΙΣΑ Κεντρική Πλατεία Εκκίνηση ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ,ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ,ΒΡΥΟΤΟΠΟΣ

 

ΡΟ∆ΙΑ,ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ,ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ,ΣΠΑΡΜΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ∆Α,ΚΑΛΛΙΘΕΑ  (Στάση -προσφορά  ποντιακών εδεσμάτων από τον Πολιτ. Σύλλογο Καλλιθέας) ,ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  (Υποδοχή ,Ξενάγηση στα κελάρια ,οινογνωσία ,προσφορά δώρων ),ΕΛΑΣΣΟΝΑ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ στις 1 το μεσημέρι .

 

Σημειώνεται ότι όλες οι  Λέσχες που συνεργάστηκαν για το Ράλι, ανήκουν στην παντοδύναμη ΕΟ-ΦΙΛΠΑ (πρόεδρος κ. Βερναρδάκης  Δημ.)  και ο  αγώνας πραγματοποιήθηκε  και στο πλαίσιο της 18ης Μακεδονικής Πλοήγησης της ΛΕΚΑΜ ,ενώ  η βαθμολογία προσμετράται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ” της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ ,που έχει σοβαρούς διεκδικητές .

 

Γνωριμία με τη μαγεία και τους μύθους του Ολύμπου

 

Οι εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι οδηγοί  είχαν  την ευκαιρία να γνωρίσουν όχι μόνο το “βουνό των θεών” , τους μύθους του , τα μυστήριά του  και τις κατοικίες των “Θεών του Ολύμπου”,που μαγεύουν και εμπνέουν όλο τον κόσμο ,1ΟΟ χρόνια μετά την κατάκτησή του , αλλά και την σπουδαία φιλοξενία των κατοίκων  , τα θαυμάσια τοπικά προϊόντα και τη βαθιά πολιτισμική κληρονομιά  της περιοχής του Δήμου Ελασσόνας και του Ν. Λάρισας ,αφού οργανώθηκαν  εκδηλώσεις γευσιγνωσίας ,οινογνωσία και πολιτιστικά δρώμενα ,στα πανέμορφα χωριά του Ολύμπου (Λιβάδι ,Καλλιθέα ) ,αλλά και στην Ελασσόνα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ,τόσα πολλά κλασσικά οχήματα επισκέφτηκαν τα κελάρια και δοκίμασαν μοναδικά κρασιά βιολογικής καλλιέργειας ,στην Οινοποιΐα Ελασσόνας ,όπου έγινε ξενάγηση ,δόθηκαν πληροφορίες για τα μυστικά του καλού κρασιού και όλα τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τοπικές γεύσεις εκλεκτών κρασιών ,παίρνοντας  μαζί τους δώρα από τους γνωστούς Οινοποιούς κ. Γ.Λόλα και Γ. Φτίκα.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ,ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

 

Σημειώνεται ότι η Ελασσόνα ,στην οποία βρίσκεται και η έδρα του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ,αποτελεί ,κάθε χρόνο , το μόνιμο κεντρικό  σημείο φιλοξενίας των κλασσικών οχημάτων , το σημείο ανασυγκρότησης ,αλλά και   τερματισμού των οχημάτων του  Ιστορικού Ράλι Ολύμπου .

 

 

 

Σημείο εκκίνησης του αγώνα ήταν, για φέτος ,   η κεντρική πλατεία της Λάρισας ,το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013,  ώρα 11.00, σημείο όπου το απόγευμα από 18.00 έως 20.00 τερμάτιζαν  τα αυτοκίνητα την πρώτη ημέρα των διαδρομών και βρίσκονταν  εκεί μέχρι την επόμενη μέρα (την Κυριακή) ,όπου και τα θαύμασαν χιλιάδες  φίλοι του κλασσικού αυτοκινήτου .

 

Μετά την εκκίνηση της 2ης μέρας ,από την Λάρισα στις 10.30 π.μ. ο τερματισμός του αγώνα ,μετά από πολλά και δύσκολα χιλιόμετρα ,έγινε το μεσημέρι στις 15.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας ,όπου τους υποδέχτηκαν  εκατοντάδες φίλοι της κλασσικής αυτοκίνησης και δεκάδες μικροί χορευτές ,ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές της περιοχής , ένα θέαμα που ξάφνιασε ευχάριστα τους εκατοντάδες οδηγούς και συνοδηγούς του Ράλι .

 

Μετά τον τερματισμό , μέσα σε λαμπρή και εορταστική ατμόσφαιρα , παρατέθηκε από τους Διοργανωτές και τον Δήμο Ελασσόνας ,επίσημο  γεύμα ,στα Ελληνικά και ξένα πληρώματα ,όπου  παρουσιάστηκαν από την Αρχαιολογική και Λαογραφική Εταιρία Ελασσόνας παραδοσιακοί χοροί και ακολούθησε η μεγάλη  τελετή βράβευσης των  νικητών του Ράλι  , με σπάνιες τοπικές γεύσεις ,εκλεκτό οίνο ,παραδοσιακή μουσική και χορευτές .

 

Όλοι όσοι συμμετείχαν στο Ράλι ,ως πληρώματα ,έμειναν ενθουσιασμένοι από την οργάνωση ,τη φιλοξενία και την ποιότητα  και φυσικά δήλωσαν από τώρα παρόν για το 3ο Ιστορικό Ράλι ,το έτος 2014.

 

Όλες αυτές τις ώρες τα κλασσικά οχήματα βρίσκονταν  στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας ,όπου και μπόρεσαν να τα θαυμάσουν όλοι οι πολίτες της Ελασσόνας ,αλλά και αυτοί που ταξίδεψαν  από άλλα μέρη της Ελλάδος .

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου ΄’ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” κ. Κων. Σκριάπας και το ΔΣ του Δικτύου , τονίζουν  ότι “Το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ,ως  Εθελοντική Οργάνωση-Πρότυπο ,θα συνεχίσει να λαμβάνει δύσκολες και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες ,μέσα από πολλή και σοβαρή εργασία  , που να αναδεικνύουν την περιοχή , και δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι ,που ένα τέτοιο σπουδαίο γεγονός ,διεθνούς εμβέλειας , εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο ,είχε εντυπωσιακή επιτυχία και προβολή από όλα Ελληνικά και διεθνή μέσα , είχε ρεκόρ συμμετοχών  από πολλές χώρες ,καθιστώντας το ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ ,έναν περιζήτητο θεσμό ,στον οποίο όλοι οι οδηγοί κλασσικών οχημάτων -αντίκα, θα ήθελαν να συμμετάσχουν .

 

 

 

Το γεγονός ,ήδη έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα ,ήταν  μια ιδιαίτερη εκδήλωση, που συνδύασε απαράμιλλη φυσική ομορφιά, ευγενική άμιλλα και συγκινήσεις και συγκέντρωσε  το ενδιαφέρον φίλων της κλασσικής αυτοκίνησης διεθνώς ,ενώ μαγικές εικόνες από τον αγώνα ταξιδεύουν ,ήδη, σε όλο τον κόσμο , μέσα από  μεγάλα κανάλια και δίκτυα, αναδεικνύοντας την Θεσσαλία και ειδικότερα τον Όλυμπο, ως έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Κ. Σκριάπας ,που είχε τον γενικό συντονισμό ,όλων των γεγονότων του διήμερου ,ευχαρίστησε ,έναν -έναν όλους τους διαγωνιζόμενους και φυσικά εκφράζει τις ευχαριστίες του ,στους Συνδιοργανωτές του μεγάλου αυτού θεσμού  ,που είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ( κ. Κ. Αγοραστός)  ,η Αντιπεριφέρεια  Λάρισας (κ. Ρένα Καλαραριώτου ) και ο Δήμος Ελασσόνας (κ. Γ. Πασχόπουλος) ,που διοργάνωσαν και το περυσινό 1ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου και το έχουν ,μόνιμα ,υπό την Αιγίδα τους  .

 

 

 

Ευχαριστίες εκφράζει , επίσης , το Δίκτυο ,στον Δήμο Λαρισαίων ,που έθεσε ,επίσης και αυτός ,μαζί με την Περιφέρεια ,την Π.Ε.Λάρισας και τον Δήμο Ελασσόνας , υπό την αιγίδα του τον φετινό αγώνα, και ευγενικά παραχώρησε την κεντρική πλατεία της Λάρισας για τη φιλοξενία των οχημάτων -αντίκα,την Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Αστ. Δ/νση Λάρισας ,το Α.Τ. Ελασσόνας που επιτέλεσαν άψογα το καθήκον τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα,που διεξήχθη με πλήρη ασφάλεια με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας , το προσωπικό του Δήμου Ελασσόνας , όπως επίσης σε όλους τους φορείς και πολιτιστικούς Συλλόγους ,τους κατοίκους των χωριών που άνοιξαν τα σπίτια τους ,σε όλα τα πληρώματα των οχημάτων ,που επί δύο μέρες σκαρφάλωναν στον Όλυμπο με τα κλασσικά τους οχήματα για εκατοντάδες χιλιόμετρα  ,δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα ,την Κοινότητα και τους φορείς του Λιβαδίου Ολύμπου  ,τους κατοίκους και τον Πολιτ. Σύλλογο Καλλιθέας ,την Αρχ. και Λαογραφική Εταιρία Ελασσόνας,την περίφημη Οινοποίΐα Ελασσόνας με τα εκλεκτά κρασιά ,όλους τους χορηγούς επικοινωνίας εντός και εκτός Ελλάδος ,την ALPHAMarketing,την ExpressService για την τεχνική υποστήριξη των οχημάτων στα μεγάλα υψόμετρα ,λύνοντας σοβαρά προβλήματα βοήθειας, το Ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ για την άψογη φιλοξενία και την υποστήριξη του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΠΟΥ του αγώνα και όλους σε όσους συνέβαλαν ,ώστε ένα τεράστιας πολυπλοκότητας εγχείρημα ,να έχει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

 

 

Οι μεγάλοι νικητές του αγώνα , το Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ, η ΛΕΚΑΜ και η ΕΟ-ΦΙΛΠΑ

 

 

 

Κρίνοντας από την εξωστρέφεια του γεγονότος και της πρωτοβουλίας των διοργανωτών να καθιερώσουν το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ ,ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού των οδηγών  κλασσικών οχημάτων-αντίκα  από όλη την Ευρώπη  ,την άψογη εκτέλεση πολύπλοκων διαδικασιών σε ένα Ράλι κλασσικών οχημάτων υψηλών διεθνών  προδιαγραφών ,στο οποίο υπήρξε το αδιαχώρητο και ρεκόρ συμμετοχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό , οι μεγάλοι νικητές ,δεν μπορεί παρά να είναι  όλοι αυτοί οι φορείς ,που επωμίστηκαν ,σε εποχή τεράστιας κρίσης, την ευθύνη ενός απαιτητικού αγώνα ,με απόλυτη ασφάλεια και μέσα από αυτόν το βάρος της διαφήμισης του Ολύμπου και της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο , που τελικά έγινε με το καλύτερο τρόπο .

 

Μαγικές εικόνες του μυθικού βουνού ,του Ολύμπου ,που αποτελεί όνειρο των ορειβατών απ’ όλο τον κόσμο  να  ανέβουν στην κορυφή του , ταξίδεψαν και θα ταξιδεύουν επί πολύ ακόμα ,σε όλο τον κόσμο ,με τους μύθους του ,με την ιστορία τουskriapas , με τη λάμψη του και με όλους αυτούς τους σπουδαίους κατοίκους της παρολύμπιας Θεσσαλικής πλευράς ,που ήταν ,όλο αυτό το διάστημα , οι γνήσιοι πρεσβευτές ενός τόπου ,που φημίζεται για τον πολιτισμό του  ,τα Βυζαντινά και Αρχαιολογικά του Μνημεία , το θαυμάσιο περιβάλλον ,τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής ,την αρχοντική του φιλοξενία .

 

Οι μεγάλοι νικητές ,ήταν το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” που ίδρυσε  και υποστηρίζει με πάθος αυτόν τον μεγάλο θεσμό , και φυσικά η  δυνατή ΛΕΚΑΜ (Θεσσαλονίκη) που είχε τον συντονισμό του αγώνα  ,ο έμπειρος ΣΚΑΛ (Λάρισα) και η εξαιρετική ΛΕΚΟΒ  (Βόλος)  , με την οποία το Δίκτυο ,υλοποίησε πέρυσι το 1ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου .

 

Όλοι αυτοί οι φορείς ,υπό την Αιγίδα της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ , που ήταν παρούσα στον υψηλότερο δυνατό βαθμό ,με τον δραστήριο Πρόεδρό της ,τον κ. Δ. Βερναρδάκη, αναδεικνύουν το κλασσικό όχημα στην Ελλάδα και έχουν την πλήρη εμπιστοσύνη των Μελών τους, ως Ομοσπονδίας  ΦΙΛΠΑ ,που εγγυάται την τήρηση των κανόνων και προδιαγραφών των πραγματικών κλασσικών και ιστορικών οχημάτων  και τιμούν την Ελλάδα στο εξωτερικό .

 

Όλοι αυτοί οι Φορείς ,με πολλή και σοβαρή εργασία , και την απόλυτη ταύτιση των απόψεών τους ,θα συνεχίσουν τη στενή τους συνεργασία  ,με τα έμπειρα και άξια στελέχη τους και φυσικά δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν  και ιδιαίτερα σε αναρμοδίους , να δημιουργούν σκόπιμα προβλήματα  και δεν θα ανεχθεί κακοήθεις παρενοχλήσεις  ,που ενώ ως μοναδική τους φροντίδα και μέριμνα ,όφειλαν να έχουν  την πρόοδο ,την σύμπνοια και την ανάπτυξη της περιοχής και μόνο αυτό, δεν το πράττουν. .

 

Ο Πρόεδρος της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ κ. Δ. Βερναρδάκης ,έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και έδωσε τα θερμότατα συγχαρητήριά του στον Πρόεδρο του Δικτύου ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ κ. Κων. Σκριάπα και στον Πρόεδρο της ΛΕΚΑΜ κ. Γ.Τσάλιο , για την άψογη και υψηλών προδιαγραφών  διοργάνωση του αγώνα , την άριστη και ασφαλή φιλοξενία όλων των πληρωμάτων ,ιδιαίτερα αυτών που έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα για να λάβουν μέρος στον αγώνα και δήλωσε ότι  ” επιβάλλεται η  θεσμοθέτηση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ  ,ως ενός θεσμού ,που αναδεικνύει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο ,ταξιδεύοντας μαγικές εικόνες ,ενός θαυμάσιου  τόπου ,αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και η Ελλάδα της προόδου ,που αγωνίζεται ,που παλεύει και διεκδικεί ένα καλύτερο Μέλλον .

 

Αυτό που δικαιούται ,αλλά και αξίζει “

 

 

 

 

 

Με Εκτίμηση

 

Για το Δ.Σ .του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

 

Ο πρόεδρος

 Η  Γενική  Γραμματέας

Σκριάπας Κων/νος

Μπουζούκη Ελισσάβετ

Οικονομολόγος, Σύμβουλος Ανάπτυξης

Οικονομολόγος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ