Στην Ολλανδία και στο ελληνικό εστιατόριο, IRODION Capelle a/d Yssel, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την περιοχή, καθώς διαθέτει υπέροχη και πρωτότυπη κουζίνα, βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου που εκπροσωπεί τη χώρα μας στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac». Κατά κατά την άφιξη της στο Ελληνικό Ρεστωράν, την υποδέχθηκαν πολλοί Έλληνες και Ολλανδοί. Η φιλοξενία και η υποδοχή της εκ μέρους των ιδιοκτητών ήταν πάρα πολύ θερμή και ξεχωριστή. Η Ελευθερία Ελευθερίου μαζί με τον κ. Παύλο Κερασαββόπουλο (Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ολλανδίας) κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Διαγωνισμός

Η Ελευθερία Ελευθερίου, ένα νέο κορίτσι 23 χρονών από το Παραλίμνι της αγαπημένης μας Κύπρου, θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac».Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenström και Dajana Lööf, επελέγη μετά από ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50/50, κατά τη διάρκεια του Ελληνικού Τελικού.

Μετά λοιπόν την επιλογή του τραγουδιού ξεκινά η συντονισμένη προσπάθεια όλων μας να υποστηρίξουμε τη συμμετοχή μας στη φετινή Eurovision, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα τόσο στον Α΄ημιτελικό (22/5/212) στον οποίο κληρώθηκε να μετάσχει η Ελληνική συμμετοχή, όσο και στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαϊου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.  Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να πάμε και φέτος καλά!Και είμαστε βέβαιοι πως θα πάμε καλά, αναλογιζόμενοι τη δική σας θετική ενέργεια, τη δική σας υποστήριξη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ