Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Φρανκφούρτη και στη Βιέννη την Πέμπτη 19.09 και την Παρασκευή 20.09.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του προέδρου έχει ως εξής:

Πέμπτη 19.09 – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

11:45 Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Kaiserstraße 29): Συνάντηση με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Joerg Asmussen.

14:00 Haus Gallus, Seminarraum 2, Frankenallee 110: Συνέντευξη Τύπου με τους S. Wagenknecht (αναπληρώτρια πρόεδρος Die Linke) και W. Gehrcke (βουλευτής και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Die Linke).

15:00 Πλατεία Rossmarkt: Ομιλία σε συγκέντρωση του κόμματος Die Linke με κεντρικούς ομιλητές τους S. Wagenknecht και W. Gehrcke.

19:00 Tattersall, Wiesbaden: Ομιλία σε εκδήλωση του κόμματος Die Linke με κεντρικό ομιλητή τον Oscar Lafontaine.

Παρασκευή 20.09 – ΒΙΕΝΝΗ

14:00 Συνάντηση με τον επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος Αυστρίας , Mirko Messuer “GRIECHENBEISL” Fleischmarkt, 11 1. Bezirk

15:30 Συνάντηση με την αντιδήμαρχο Βιέννης, κυρία Μαρία Βασιλάκου (Δημαρχείο Βιέννης).

19:00 Ομιλία του προέδρου στο Ινστιτούτο Bruno Kreisky FORUM (Armbrustergasse15) με θέμα: «Πλεονασματικές έναντι ελλειμματικών χωρών: μια θανάσιμη απειλή για το μέλλον της Ευρώπης» και συζήτηση με τον Andreas Schieder, Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Αυστρίας. Την συζήτηση και τις ερωτήσεις συντονίζει ο δημοσιογράφος, θεωρητικός, συγγραφέας Robert Misik.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ