Προβολή ταινίας.

Αγαπητοί αντιπρόσωποι των ελληνικών συλλόγων και φορέων Κολωνίας,

σας προσκαλούμε εγκάρδια να παρευρεθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας λίγες στιγμές συγκίνησης αλλά και ελπίδας για ειρηνικότερους καιρούς μεταξύ των λαών παρακολουθώντας την προβολή τού αξιόλογου Ντοκυμαντέρ, που γυρίστηκε πρόσφατα για τον Πόντο με τον τίτλο: ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ.

Ο επίσημος καλεσμένος μας από την Ελλάδα ο καθηγητής Ιστορίας και Θεολογίας Θεοδόσης Κυριακίδης, που είναι και υποψήφιος διδάκτορας Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία του παραπάνω αναφερόμενου Ντοκυμαντέρ, θα μας συνοδεύσει στην εκδήλωση αυτή και θα μας εμπλουτίσει με την επιστημονική του αυθεντία και την προσωπική του εμπειρία.

Πρόκειται για μία ταινία σοβαρού περιεχομένου και με επαγγελματισμό γυρισμένη, που συνδιάζει την Ιστορία του περελθόντος μας με το παρόν.

Τόπος:

Werner-von-Siemens-Schule (Berufskolleg), Eitorferstrasse 18, 50679 Köln (Deutz) in der Nähe von der Fachhochschule und der Lanxess Arena

Ημερομηνία: Στις 12 Μαρτίου 2011

Πρόγραμμα:

  • Από ώρα 15:30 είσοδος ελεύθερη.
  • Προβολή ταινίας από 16:00-17:00 η ώρα (Διάρκεια περίπου μία ώρα)
  • Διάλειμα από 17:00 μέχρι 17:30 αναψυκτικά, καφέδες, γλυκά (1€ το καθένα για ενίσχυση συλλόγου).
  • Από 17:30 μέχρι 19:00 θα ακολουθήσει μία μικρή εισαγωγή στο περιεχόμενο της ταινίας και συζήτηση από και με τον κ. Κυριακίδη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

Δημήτριος Κωνσταντινίδης
Πρόεδρος

Σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Νομού Κολωνίας α.Σ. “Οι Αργοναύτες“
www.pontos-koeln.de, info@pontos-koeln.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ