Ο πρωθυπουργός Πλάτσεκ τονίζει: “Δεν θρηνείτε την δημογραφική αλλαγή, αλλά ψάχνετε συνεχώς για την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων όσον το δυνατόν ιδανικότερα. Προσφέρατε στους νέους μας ένα μέλλον.”

ΚΟΛΩΝΙΑ/SCHWARZHEIDE. O Αντιπρόεδρος του DHW Φαίδων Κοτσαμπόπουλος συνεχάρη εκ μέρους του Προέδρου του DHW και Ευρωβουλευτή Δρος Γιώργου Χατζημαρκάκη αλλά και όλων των μελών του DHW τον Δρα. Σωκράτη Γιάπαπα επ ευκαιρία της απονομής σ αυτόν του διασήμου τιμής και του Ευρωπαϊκού Διπλώματος 2010 του Βρανδεμβούργου.

«Με τις δύο αυτές τιμητικές διακρίσεις τιμώνται η ακούραστη ενασχώλησή σας για την προώθηση της ευρωπαϊκής σκέψης, την ενσωμάτωση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ο DHW έχει στις τάξεις του μία προσωπικότητα σαν εσάς. Η δε επιτυχία σας, να δώσετε σε πάνω από 160 ανθρώπους μία νέα ελπίδα μέσω νέας θέσης εργασίας, επιβραβεύει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε υποδειγματικά την εταιρική και κοινωνική ευθύνη, αυτό δηλαδή που έχουμε τόσο ανάγκη στην σημερινή εποχή», υπογραμμίζει στην συγχαρητήρια επιστολή του προς τον κ. Γιάπαπα ο Αντιπρόεδρος του DHW

O σήμερα 73χρονος πρώην διευθυντής της εταιρείας κατασκευής σωλήνων στο νότιο τμήμα του Βρανδεμβούργου Schwarzheide δραστηριοποιείται υπέρ της νεολαίας και των ανέργων όλων των ηλικιών. Στα 60 του χρόνια ο καθένας αρχίζει να κάνει σχέδια για την μετά την συνταξιοδότησή του εποχή. Ο Σωκράτης Γιάπαπας όμως έκανε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα στο Βραδεμβούργο. Η επιχειρηματική του αυτή δραστηριότητα διακρίθηκε όμως αργότερα από τεράστια διορατικότητα και σωστές στρατηγικές. Καθοριστική ήταν η συμμετοχή του στην προώθηση της επαγγελματικής κατάρτισης και στην αξιοποίηση των νέων εργαζομένων στην περιοχή του Schwarzheide.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ