Ενθύμηνα του Προεδρείο της ΝΟΔΕ Κύπρου με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’
Ενθύμηνα του Προεδρείο της ΝΟΔΕ Κύπρου με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’

Το Προεδρείο και η Εκτελεστική Επιτροπή της νεοεκλεγείσας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε) Κύπρου της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον Πρόεδρό της, κ. Ελευθέριο Δημητρίου έγινε δεκτή τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου από τον Αρχιεπίσκοπου Κύπρου Χρυσόστομο Β’.

Η συνάντηση αυτή ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα και ήταν η πρώτη της νέας ηγεσίας της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κύπρο, μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές με τον προκαθήμενο της κυπριακής Εκκλησίας. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κύπρου διαβεβαίωσε το Μακαριότατο ότι τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν σταθερά παρόντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τερματισμό της κατοχής, απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου. Ο κ. Δημητρίου προσέθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζει την προσπάθειά της για να βγει η Ελλάδα από τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Με συνέπεια και μακριά από δημαγωγίες και λαϊκισμούς, παλεύει για μια καλύτερη και περήφανη Ελλάδα. Για την Ελλάδα της ελπιδας και της προοπτικής.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’ με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κύπρου Ελευθέριο Δημητρίου

Στη διάρκεια της μακράς συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις για όλα τα κρίσιμα εθνικά θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό και ο Μακαριότατος από την πλευρά του εξέφρασε την ευχή η μητέρα Ελλάδα να ξεπεράσει σύντομα την κρίση και να εισέλθει ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου. Ο Μακαριότατος κατέστησε σαφές ότι στο Κυπριακό, δεν χωρούν εκπτώσεις και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, οφείλουμε να παραμείνουμε σταθεροί και αμετακίνητοι σε θέσεις αρχών.

Ο Μακαριότατος τέλος ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κύπρου Ελευθέριο Δημητρίου να διαβιβάσει τις θερμές του ευχές για υγεία, δύναμη και επιτυχία, στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Ευχήθηκε επίσης κάθε καλό στα νεοκλεγέντα στελέχη του κόμματος στην Κύπρο και εξέφρασε την προσδοκία για μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ