Tρία βραβεία κοινού απέσπασε η Attica Group στα Condé Nast Traveller Awards 2010, σε απονομή που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου 2011. Η Blue Star Ferries, αναδείχτηκε Δημοφιλέστερη Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Εσωτερικού ενώ η Superfast Ferries, αναδείχτηκε Δημοφιλέστερη Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Εσωτερικού-Εξωτερικού και Κορυφαία σε Βαθμολογία στην ίδια κατηγορία. Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η αισθητική των πλοίων, η ποικιλία των δρομολογίων και η συνεχής επένδυση των εταιρειών σε πρωτοποριακές τεχνολογίες ήταν αυτά που ξεχώρισαν στην επιλογή του κοινού.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το ελληνικό Condé Nast Traveller, ένα περιοδικό το οποίο είναι σημείο αναφοράς για όλους τους ταξιδιώτες με άποψη, παγκοσμίως. Τα Condé Nast Traveller Awards, τα οποία διεθνώς έχουν ιστορία δεκαετιών, εξελίσσονται σε ορόσημο και για την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 12 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ