Εσπερίδα για τον κλάδο των εξαγωγικών επιχειρήσεων. Χορηγός επικοινωνίας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

Η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας (ΕΕΔΕΚΕ), το Επιμελητήριο Λάρισας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνουν εσπερίδα για τον κλάδο των εξαγωγικών επιχειρήσεων με τίτλο Εξαγωγές στην πράξη, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Metropol στη Λάρισα.

Πρόκειται για ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση, όπου θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν προτάσεις και πρακτικές για αποτελεσματικές εξαγωγές. Για πρώτη φορά θα δοθεί βήμα στις ίδιες τις επιχειρήσεις που θα παρακολουθούν την εσπερίδα, να θέσουν ζητήματα και θέματα που τους απασχόλησαν ή τους απασχολούν και στα οποία θα επιδιωχθεί να δοθούν άμεσα απαντήσεις από τους αρμόδιους που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Σημαντική είναι η συνεργασία των παραπάνω φορέων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή συνεργασιών και συνεργειών προς κοινούς στόχους, με σκοπό την κάλυψη κενών που παρατηρούνταν στο συντονισμό κάθε εξαγωγικής προσπάθειας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία αναδεικνύεται και ο διακριτός ρόλος κάθε φορέα.  Η ΕΕΔΕΚΕ έχει στο δυναμικό της επιχειρήσεις που υποστηρίζουν αποτελεσματικά, πολύ πριν γίνουν αναγκαιότητα οι εξαγωγές, επιχειρήσεις με ανάλογη δραστηριότητα στους τομείς Μάρκετινγκ, Διαφήμισης, Επικοινωνίας και παραγωγής υλικών προώθησης και Branding (πχ δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, ιστοσελίδας, εντύπων, συσκευασίας κλπ).

Το πρόγραμμα της εσπερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις από ανθρώπους που βιώνουν τις εξαγωγές στην καθημερινότητα τους και οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν παρουσιάσει σημαντικές επιτυχίες στον τομέα αυτό.

Ειδικότερα έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν:

  • Χρήστος Φαρμάκης

Σύμβουλος ΟΕΥ και Πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων

 

  • Δημήτρης Καραβασίλης

Σύμβουλος εξαγωγικού Μάρκετινγκ, εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

 

  • Αναστασία Μαρκάκη

Γενική διευθύντρια για την Ελλάδα και την Κύπρο του μεγαλύτερου B2B online καταλόγου της Ευρώπης EURO PAGES

 

  • Πέτρος Μιχελιδάκης

Εκπρόσωπος για την Ελλάδα και Κύπρο της έκθεσης Messe Düsseldorf.

Προσκαλούμε όλες τις επιχειρήσεις που είτε έχουν εξαγωγική δραστηριότητα, είτε έχουν την πρόθεση να επεκταθούν σε αγορές του εξωτερικού να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα δικαιούνται να συμμετάσχουν δωρεάν σε ενημερωτικό σεμινάριο 6 ωρών που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του έτους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Οργανωτική επιτροπή της Ένωσης ή στην ιστοσελίδα της ΕΕΔΕΚΕ www.eedeke.gr <http://www.eedeke.gr> όπου είναι αναρτημένη η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ