Χριστούγεννα στο Gütersloh

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί οικογενειακά τα γενέθλια του Χριστού, τη γιορτή της αγάπης και της ειρήνης.

Χριστούγεννα στο Gütersloh 26.12.11 στη Stadthalle με κλαρίνο Πέτρος Λούκας, τραγούδι Αντώνης Κυρίτσης από Ελλάδα, λύρα Λάζαρος Σαββίδης.

Διοργάνωση: Ελληνική Κοινότητα, Εκκλησία, Θεσσαλικός Σύλλογος, Ηπειρωτικός Σύλλογος, και η Ομάδα Μπάσκετ.

Καλά Χριστούγεννα και το 2012 με ειρήνη, υγεία και χαρά.

***

Σύλλογος Θρακιωτών Νυρεμβέργη *

Ο Σύλλογος Θρακιωτών Νυρεμβέργης και περιοχής «ΟΡΦΕΑΣ» διοργανώνει και σας προσκαλεί σε Χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική βραδιά στην αίθουσα της Falke Saalbau, Sudetendeutsche Σtr. 60, την Δευτέρα 26.12.2011 από τις 19:00 μεχρι 2.00 η ώρα.

Θα μας κρατήσει συντροφιά η λαϊκή-δημοτική ορχήστρα «Η ΠΑΡΕΑ». Τα χορευτικά του Συλλόγου θα μας παρουσιάσουν διάφορους χορούς.

Είσοδος: 7 Ευρώ και για παιδιά μέχρι 16 ετών δωρεάν.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

***

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Bergisch-Gladbach

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα του Μπέργκις Γκλάντμπαχ από κοινού με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και την ποδοσφαιρική ομάδα ΕΡΜΗΣ στις 25.12.2011 στο „Spiegelsaal“, Bergischer Löwe, Konrad Adenauer Platz.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με χορούς και τραγούδι , παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό της Κοινότητας , λαχειοφόρο αγορά. Δε θα λείψουν φυσικά οι εκλεκτοί μεζέδες και τα ποτά. O Άγιος Βασίλης θα μοιράσει βέβαια, όπως κάθε χρονιά, δώρα στα παιδιά. Τη γιορτή θα πλαισιώσει το μουσικό συγκρότημα ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ.

Έναρξη: 19:00. Είσοδος: 7 €.

***

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Ηπειρωτών Αμβούργου

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αμβούργου και Περιχώρων διοργανώνει ανήμερα τα Χριστούγεννα 25.12.2011 Χριστουγεννιάτικη παραδοσιακή γιορτή με ήχους και τραγούδια της Ηπείρου αλλά και όλης της Ελλάδας. Στο τραγούδι ο Δημήτρης Χατζής και στο κλαρίνο ο Δημήτρης Λαμπρούσης.

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης εύχεται κάθε επιτυχία στην εκδήλωση.

 

***

«Τραπέζι της αγάπης» στη Νυρεμβέργη *

Το Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγ. Αποστόλου Παύλου Νυρεμβέργης και ο Ελληνικός φιλανθρωπικός σύλλογος Νυρεμβέργης και περιχώρων BRIDGES & DIAMONDS προσκαλούν όλους όσους είναι νεόφερτοι στη πόλη μας και γενικά όλους όσους έχουν την ανάγκη ενός φιλόξενου και ζεστού περιβάλλοντος στο «Τραπέζι της αγάπης»,

που θα γίνει τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων Δευτέρα, 26.12.2011, ώρα 13.00 στην Ενορία μας.

Το τραπέζι παρέχει φαγητά, γλυκά, αναψυκτικά και καφέ και πραγματοποιείται με την ευγενική προσφορά ελληνικών εστιατορίων της πόλης μας!

***

Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Νυρεμβέργης
«ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ»
διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο χορό
στην αίθουσα DJK Falke,
Sudetendeutsche Str. 60,
την 25.12.2011 από τις 20:00 η ώρα.

Είσοδος: 7 Ευρώ και για παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

***

Θεσσαλικός Σύλλογος Νυρεμβέργης

Ο Θεσσαλικός Σύλλογος Νυρεμβέργης και Περιχώρων «ΜΕΤΕΩΡΑ» διοργανώνει μεγάλο χριστουγεννιάτικο γλέντι και καλεί όλο τον κόσμο για να περάσουμε μια αξέχαστη μουσική βραδιά στην αίθουσα ΤV EIBACH 03 Hopfengartenweg 66, 90451 Nürnberg U-Bahn Rothenbach).

Τραγούδια και χοροί απ’ όλη την Ελλάδα με τους καλλιτέχνες ΔΑΜΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (κλαρίνο) ΖΕΡΒΑ ΓΙΑΝΝΗ (τραγούδι), Μπουζούκι (Ο ΣΩΤΟΣ), Πλήκτρα (ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ) και κρουστά (ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ). Παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά μας. 25.12.2011, εναρξη: 19:00. Εισιτήριο: 7 Ευρώ και Παιδιά έως 12 χρονων δωρεάν.

***

Σύλλογος Ηπειρωτών Νυρεμβέργης – Χριστουγεννιάτικο γλέντι

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νυρεμβέργης και περιχώρων «ΔΩΔΩΝΗ» διοργανώνει χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική βραδιά στην αίθουσα TSV BUCH Am Wegfeld 41, 90427 Nürnberg.

Τραγούδια και χοροί απ’ όλη την Ελλάδα με το μουσικό συγκρότημα των ΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ κλαρίνο και ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΑ τραγούδι Δημοτικό και Λαϊκό πρόγραμμα. 25.12.2011, έναρξη: 19:00, λήξη: 03:00.

Είσοδος: μεγάλοι 8 Euro. Μαθητές: δωρεάν.

***

* Πηγή: www.enimerosi.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ