O Δώρος Παρτασίδης χαρίζει το βιβλίο του "Faces of Cyprus" στον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Boris Johnson.

Λάβαμε από το Δώρο Παρτασίδη και ευχαρίστως προωθούμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με την ανάδειξη της νέας Συντηρητικής κυβέρνησης υπό την ηγεσία του Boris Johnson επισυνάπτονται σ’ αυτό το μήνυμα μερικές φωτογραφίες από επαφές που είχα με στελέχη της κυβέρνησης υπό την ιδιότητα μου ως ιδρυτικού μέλους του οργανισμού “Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου” και ως μέλους του Συντηρητικού κόμματος στις εκλογικές περιφέρειες των φιλοκύπριων βουλευτών Matthew Offord και Theresa Villiers.

Aπευθύνω θερμή έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες μας να επιδείξουν ενδιαφέρον στα βρετανικά γίγνεσθαι και να γίνουν μέλη στα βρετανικά κόμματα για να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και όχι μόνο αλλά και να έχουν επαφές με τους πολιτικούς νομοθέτες της δεύτερης πατρίδας μας για αποτελεσματικότερη προώθηση της εθνικής μας υπόθεσης.

O Δώρος Παρτασίδης στα κεντρικά γραφεία του Συντηρητικού κόμματος με τον Πρωθυπουργό Boris Johnson και τον γραμματέα της Theresa Villiers Daniel Aldred.
Συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές του 2015. Από αριστερά ο φιλοκύπριος βουλευτής Matthew Offord, o Boris Johnson, ο Δώρος Παρτασίδης, και ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού Stanley.
2016. Ο Δώρος Παρτασίδης συμμετέχει στην εκστρατεία για παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Andreas Tambourides

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ