Αφιερωμένο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και ο Θεσσαλικός Σύλλογος Γκύτερσλο με τη συμμετοχή των Συλλόγων-Μελών (Μονάχου, Βισμπάντεν, Ελβετία, Νυρεμβέργη, Σβάινφουρτ, Βερολίνο, Ντύσσελντορφ, Μπίλεφελντ και Κολωνία) διοργανώνουν το 7ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Γκύτερλσο στις 05 Μαρτίου 2011.

Πρόκειται για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης που οι Θεσσαλοί θα εορτάσουν όλοι μαζί ένα τρικούβερτο παραδοσιακό Θεσσαλικό γλέντι. Το φετεινό Φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο ειδικά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.). Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα Μ.Μ.Ε. που έχουν αγαπήσει την Ομοσπονδία και έχουν αναδείξει το έργο και τις δραστηριότητές της από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Τα Μ.Μ.Ε. έντυπα, ηλεκτρονικά, ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά και άλλα, που η συμβολή τους στην διαδρομή της Ομοσπονδίας ήταν σημαντική, αφού με την ενημέρωση και την ενθάρρυνσή τους μας παρακινούσαν να βάζουμε τον πήχη συνεχώς πιο ψηλά. Για τον λόγο αυτό η Ομοσπονδία θέλει να ανταποδόσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, τιμώντας εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στην επόμενη εκδήλωση. Παρακαλούμε σε πρώτη φάση μέσα από αυτήν την ανοιχτή ανακοίνωση τύπου όλα τα ΜΜΕ που έχουν προβάλλει το έργο της Ομοσπονδίας να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. για να σταλεί η επίσημη πρόσκληση.

Σάββατο 05 Μαρτίου 2011
7ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Γκύτερσλο

Stadthalle Gütersloh,
Friedrichstraße 10
33330 Gütersloh
www.stadthalle-gt.de

Το πολιτιστικό γεγονός θα αρχίσει το Σάββατο 05 Μαρτίου 2011 με μια ειδική εορταστική εκδήλωση, όπου θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στα Μ.Μ.Ε. Στην εκδήλωση θα παρευθρεθουν και θα τιμηθούν εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που ανέδειξαν το έργο της Ομοσπονδίας. Το πρόγραμμα θα συνεχίσει με το εορταστικό μέρος όπου οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας θα παρουσιάσουν με τα χορευτικά τους παραδοσιακούς θεσσαλικούς χορούς και όχι μόνο. Στόχος του 7ου Φεστιβάλ Θεσσαλών είναι α) η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Ομογενών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ιδιαίτερα η γνωριμία θεσσαλικής νεολαίας Ευρώπης, β) η ενημέρωση για την ανάπτυξη, το μέλλον της ιδιαίτερης πατρίδας μας Θεσσαλίας, γ) οι τρόποι συνεργασίας των Θεσσαλών Ομογενών με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δ) ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Το αναλυτικό πολιτιστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο διαδίκτυο www.tsitsanis.de