Ανησυχία για υπερθέρμανση του πλανήτη μας

Εκφράζουν επιστήμονες της National Oceanic and Atmospheric Administration!
-«Για 391 συνεχόμενους μήνες η μέση θερμοκρασία της Γης παρουσιάζει σημαντική άνοδο, ενώ ο εφετινός Ιούλιοςψ ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός μήνας, που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία»!

Ανησυχία προκαλεί σε όλο τον κόσμο η ανακοίνωση από Αμερικανούς επιστήμονες, ότι ο πλανήτης Γη υπερθερμαίνεται, καθώς, για 391 συνεχόμενους μήνες η μέση θερμοκρασία παρουσιάζει σημαντική άνοδο!
Όπως τονίζουν οι επιστήμονες, οι θερμοκρασίες όλους αυτούς τους μήνες ήταν υψηλότερες από τον μέσο όρο των στοιχείων, που έχουν καταγραφεί από το 1880, οπότε και ξεκίνησαν να καταγράφονται τα σχετικά δεδομένα.
Όσο για τον εφετινό Ιούλιο, ήταν ο δεύτερος πιο ζεστός μήνας, που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία, «χάνοντας» για λίγο την πρώτη θέση από τον Ιούλιο του 2016, που ήταν ελαφρώς πιο θερμός, λόγω του φαινομένου του Ελ Νίνιο.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες της υπηρεσίας National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), το τρομακτικό αυτό ρεκόρ οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα.
Όπως επεσήμαναν, μάλιστα, αυτό που τους προκαλεί  περιέργεια και ανησυχία, είναι ότι οι θερμοκρασίες του Ιουλίου ήταν τόσο υψηλές, χωρίς να είναι «παρών» το φαινόμενο του Ελ Νίνιο.