Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη βράβευση της εταιρείας ως Partner of the Year για τις λύσεις Oracle HCM Cloud κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Oracle Partner Day (ΕΜΕΑ).

Η ATC, μέλος επιπέδου Gold του Oracle PartnerNetwork (OPN), έλαβε το βραβείο χάρη στις άριστες επιδόσεις της σε μια σειρά από επιτυχημένες υλοποιήσεις Oracle Cloud Talent Acquisition σε κλάδους στους οποίους το HR έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως οι τράπεζες, οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι ΜΚΟ, κ.ά. Αυτό το βραβείο έρχεται ως αναγνώριση του καινοτόμου πνεύματος της ATC και της δέσμευσής της στην εξυπηρέτηση των πελατών της Oracle μέσα από την παροχή λύσεων και υπηρεσιών Oracle για επίλυση κρίσιμων επιχειρηματικών προκλήσεων.

Η κα Μαρία Ματθαίου, Integrated & HCM Solutions Director, ATC, δήλωσε: «Η Oracle και η ATC παρέχουν ένα πανίσχυρο συνδυασμό τεχνολογιών διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου με επαγγελματικές υπηρεσίες. Προσφέροντας ένα «μίγμα» που περιλαμβάνει λύσεις Oracle HCM Cloud, καθώς και υπηρεσίες υλοποίησης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες, η ATC είναι σε θέση να παράσχει μια πιο στιβαρή λύση στους πελάτες τους.»

Ανάλογα , ο κος Jacek Piotrowski, Partner Digital transformation Leader A&C ERP, Oracle CEE & CIS, συνεχάρει την ATC σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως: «Η ATC έχει επιδείξει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο καινοτομίας στην παροχή δοκιμασμένων λύσεων που βασίζονται σε τεχνολογίες της Oracle και που αντιμετωπίζουν τις πιο κρίσιμες επιχειρηματικές προκλήσεις των κοινών πελατών μας

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση της είδησης – παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Ακολουθήστε μας στο twitter και το LinkedIn για συνεχή ενημέρωση!

Με εκτίμηση,

Για το Γραφείο Τύπου