-Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των Γερμανών πολιτών, που ζητούν την παραίτηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, ως υπεύθυνης για τα γεγονότα αυτά.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Μια δημοσκόπηση, που διεξήχθη από το «Σπούτνικ» της Γερμανίας, δείχνει, ότι η συντριπτική πλειονότητα των αναγνωστών του ρίχνει το φταίξιμο για τις σεξιστικές επιθέσεις των μεταναστών, που συνέβησαν την νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, ξεκάθαρα στους ώμους της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης.
Ερωτηθέντες περισσότεροι από 4.800 αναγνώστες από το «Σπούτνικ» στην Γερμανία, ποιοί πιστεύουν, ότι ήταν υπεύθυνοι για το περιστατικό της Κολωνίας, που αφορά τους μετανάστες άνδρες, που επιτέθηκαν στις γυναίκες, τα τρία τέταρτα (75,7 %) αυτών, που απάντησαν, κατηγόρησαν ως φταίχτη την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των Γερμανών πολιτών, που ζητούν την παραίτηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, ως υπεύθυνης για τα γεγονότα των επιθέσεων την νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και σε άλλες γερμανικές πόλεις

Μόνον το 6 % όσων απάντησαν, κατηγόρησε τους πρόσφυγες σε γενικές γραμμές, ενώ το 1,7 % κατηγόρησε την γερμανική Αστυνομία και το 1,5 % την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δηλαδή τις τοπικές δημοτικές Αρχές. Επίσης, ποσοστό της τάξης του 15,1% έδωσε στο ερώτημα αυτό την απάντηση «όλοι οι παραπάνω».
Με τον αριθμό των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση , παρενόχληση, άσεμνες παρατηρήσεις και κοροϊδίες, καθώς και ληστεία να έχει φθάσει σε σχεδόν 400, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αναγκάστηκε να σκληρύνει την στάση της απέναντι στους πρόσφυγες, ενώ, στο μεταξύ,αυτοί, που ζητούν την παραίτηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, ως υπεύθυνης για τα γεγονότα αυτά, αυξάνονται συνεχώς.
Σημειώνεται, ότι παρόμοιες περιπτώσεις επιθέσεων των μεταναστών σε γυναίκες έχουν επίσης αναφερθεί και σε άλλες γερμανικές πόλεις, καθώς επίσης στην Σουηδία, την Αυστρία και την Ελβετία .

kolonia