Αγαπητοί φίλοι,

Στο πλαίσιο της μόνιμης εκστρατείας μας ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σας ενημερώνουμε ότι ο Έλληνας μάγειρας Γιάννης Κωφόπουλος σας προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε δύο παραδοσιακά γλυκίσματα της εορταστικής περιόδου, με μακρά ιστορία και μοναδική γεύση, τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.

Στην Ελληνική παράδοση, τα μελομακάρονα, συμβολίζουν την αφθονία, την ευζωία και την γονιμότητα, λόγω του μελιού και των καρυδιών, που ήταν στην αρχαία Ελλάδα τροφή των θεών.

Πέρασαν μέσω της παράδοσης μέχρι της μέρες μας και δε λείπουν από κανένα Ελληνικό γιορτινό τραπέζι.

Όπως σε όλα, βέβαια, τα μελομακάρονα, χρησιμοποιεί αγνό παρθένο ελαιόλαδο,  καρύδια, ελληνικό μέλι, κανέλα και γαρύφαλλο, μπαχαρικά που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Οι κουραμπιέδες έχουν καταγωγή απο την Καππαδοκία,βασικό τους συστατικό είναι το φρέσκο βούτυρο και η άχνη ζάχαρη, η οποία με την λευκότητα της συμβολίζει το χιόνι των χριστουγένων και την αγνότητα του μικρού Χριστού. Εικάζεται πως τα γλυκίσματα αυτά ηταν προσφορά των τριών μάγων στο θείο βρέφος,και κατέχουν ξεχωριστή θέση στην Ελληνική γευστική παράδοση.

O Γιάννης κατέχει συνταγές απ’ την Κωνσταντινοπολίτισσα γιαγιά του και, σε συνδιασμό με την εμπειρία που απέκτησε στις γευστικές συνήθειες των Ρώσων,σας υπόσχεται ένα γευστικό ποίημα,που αξίζει να συμμετέχει στο γιορτινό σας τραπέζι.

Σε μια πραγματικά κλασσάτη συσκευασία, μπορείτε να απολαύσετε τα γλυκίσματα,είτε σε συνδιασμό, είτε ξεχωριστά. Ιδανικά για εορταστικό δώρο.

Μελομακάρονα 750ρ το κιλό

Κουραμπιέδες 900ρ το κιλό

Μεταφορά 150ρ στη Μόσχα(μεχρι 10 Κγ. Πάνω απο τα 10 Κγ προστίθεται χρέωση 30 ρούβλια ανα κιλό),250ρ εκτός δακτυλίου-ΜΚΑΔ

Παραγγελίες παραδίδονται καθημερινά, κατόπιν συνεννόησης

Ελάχιστη παραγγελία 1000 ρούβλια

Για παραγγελίες άνω των 11 κιλών προβλέπεται έκπτωση 10%.

Επικοινωνία για παραγγελίες: +7 916 717 59 52 ή geminils@rambler.r

ΚΕΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ