-Οι τουρκικής καταγωγής βουλευτές της Γερμανίας θα καταφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του Ερντογάν, μετά τις απειλές που έχουν εκτοξευτεί ακόμα και κατά της ζωής τους, επειδή υπερψήφισαν την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Να απαγορεύσει την είσοδο του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Γερμανία και κατά προέκταση και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζήτησε από την γερμανική Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, η τουρκικής καταγωγής βουλευτής του γερμανικού αριστερού κόμματος «Die Lînke», Sevim Dağdelen. Η 41 ετών τουρκικής καταγωγής βουλευτής του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου και δημοσιογράφος, σχολιάζοντας τις κυρώσεις της Τουρκίας στους Τούρκους βουλευτές του γερμανικού Κοινοβουλίου, επειδή ψήφισαν την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας, ζήτησε από την γερμανική Κυβέρνηση να εφαρμόσει το μέτρο αυτό ως απάντηση στην απαράδεκτη και προκλητική στάση του Τούρκου Προέδρου.

Η Sevim Dağdelen, όχι μόνον δεν πτοείται ή δεν φοβάται από τις τουρκικές απειλές, αλλά θα περάσει και στην αντεπίθεση κατά του ίδιου του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, καταγγέλλοντας τον σαν στυγνό δικτάτορα, που καταπιέζει τον ίδιο του τον λαό

Όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, που επικαλείται δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η Sevim Dağdelen, ζήτησε από τον γερμανική Κυβέρνηση να απαγορεύσει την είσοδο και σε όλους τους Τούρκους παράγοντες, που εξέφρασαν απειλές για βουλευτές του γερμανικού Κοινοβουλίου, που ψήφησαν υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Sevim Dağdelen, όχι μόνον δεν πτοείται ή δεν φοβάται από τις τουρκικές απειλές, αλλά θα περάσει και στην αντεπίθεση κατά του ίδιου του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, καταγγέλλοντας τον σαν στυγνό δικτάτορα, που καταπιέζει τον ίδιο του τον λαό.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Bild», οι τουρκικής καταγωγής βουλευτές της Γερμανίας θα καταφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του Ερντογάν, μετά τις απειλές που έχουν εκτοξευτεί ακόμα και κατά της ζωής τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA