από αριστερά: Η βραβευμένη βρετανή δημοσιογράφος κα Victoria Hislop η Προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας κα. Έμυ Αναγνωστοπούλου και η αρχισυντάκτρια Conde Nast και Vanity Fair κα Michelle Jana Chan

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο  ΕΟΤ στο Λονδίνο με το περιοδικό Condé NastTraveller

Η καταξιωμένη βρετανίδα συγγραφέας  και δημοσιογράφος  κα VictoriaHislopεξύμνησε τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από τις προσωπικές της βιωματικές εμπειρίες  που  μοιράστηκε με το κοινό, σε ειδική εκδήλωση του ΕΟΤ “Traveller’s Tales with Victoria Hislop”,   που διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου  Βασιλείου & Ιρλανδίας σε συνεργασία με το έγκριτο  και εξειδικευμένο στον τουρισμό πολυτελείας περιοδικό Condé NastTraveller.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΕΟΤ στη βάση των στρατηγικών κατευθύνσεων της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει μοναδικές  αυθεντικές εμπειρίες.

Αφιερωμένη στην Ελλάδα και τον τουρισμό, η εκδήλωση απευθύνονταν σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής κ. Jonathan Phang

H κα Hislop παρουσίασε τη μοναδικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και μίλησε με ενθουσιασμό για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη χώρα μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε  στην αρχισυντάκτρια του Condé Nast και του VanityFair, κα MichelleJanaChan.

Οι προσκεκλημένοι αναγνώστες του Condé Nast, δημοσιογράφοι  και διασημότητες, μεταξύ των οποίων ο δημοφιλής παρουσιαστής εκπομπών και γευσιγνώστης κ.JonathanPhang, απόλαυσαν ελληνικά εδέσματα και μενού γευσιγνωσίας και γνωριμίας με ταελληνικά προϊόντα.

Την εκδήλωση συντόνισε  η Διευθύντρια του Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου.

 INFO:

Η ιδέα των Traveller’sTales είναι η εξιστόρησηαπό διακεκριμένες προσωπικότητες  εξερευνήσεων, περιπετειών και προσωπικών ταξιδιωτικών εμπειριών  σε επιλεγμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Condé NastTraveller, υψηλού κοινωνικο-οικονομικού προφίλ,που πραγματοποιεί ετησίως, κατά μέσο όρο έξι ταξίδια στο εξωτερικό.

Η  VictoriaHislop, είναι ιδιαίτερα γνωστή από τα μυθιστορήματα “To Νησί” (The Island) και “ Καρτ-ποστάλ από την Ελλάδα” (CartesPostalesfromGreece), που  διαδραματίζονται σε ελληνικούς προορισμούς. Τα βιβλίατηςέχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από  6 εκατομμύρια  αντίτυπα.

Γραφείο Τύπου

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση