Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις  22.10.2018 στο Λονδίνο η προβολή της βραβευμένης ταινίας του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «The Legend of the Ugly King» του Hüseyin Tabak.

Την προβολή παρακολούθησαν φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι της ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάσθηκε εκτενώς στο κοινό το Διεθνές Φεστιβάλ Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα». Στο πέρας της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η διάθεση του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου για την συνέχιση της συνεργασίας με τοΕλληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου.

Τέλος, μεγάλο μέρος των φοιτητών δήλωσαν την επιθυμία τους να συνδράμουν ως εθελοντές στην διεξαγωγή του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Πέρα από Σύνορα» που θα πραγματοποιηθεί από 25/8 – 1/9/2019 στο ακριτικό Καστελλόριζο επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά το όραμα του Φεστιβάλ που δεν είναι άλλο από το «να φέρει όλο τον κόσμο στο Καστελλόριζο και να μεταφέρει το Καστελλόριζο στον κόσμο».

Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ