Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Καθώς αυξάνεται συνεχώς η οργή των Γερμανών για την πολιτική της Κυβέρνησής τους και κυρίως για την στάση της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, που επέτρεψε σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες να εποικίσουν την χώρα τους, ξεκίνησε ήδη καμπάνια σε πολλές γερμανικές πόλεις, προκειμένου οι Γερμανοί πολίτες να προσαρμοστούν στην ζωή και τα έθιμα των μουσουλμάνων, οι οποίοι σκοπεύουν να απαιτήσουν να εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας στις χώρες διαμονής τους!!
Σαν απάντηση στην καμπάνια αυτή, χιλιάδες οργισμένοι διαδηλωτές στο Βερολίνο διαμαρτυρήθηκαν κατά της πολιτικής της Γερμανίδας Καγκελαρίου, με συνθήματα όπως «Μέρκελ πρέπει να φύγεις», «Εμείς είμαστε οι άνθρωποι», «Όχι η Σαρία στην Γερμανία»!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Πολλοί φώναζαν, μάλιστα, ότι «η Μέρκελ εργάζεται εναντίον του λαού της και υποτιμά τις συνέπειες, επιτρέποντας σε τόσους χιλιάδες ανθρώπους να μπαίνουν στην χώρα».
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, χιλιάδες κάτοικοι του Βερολίνου έλαβαν μέρος σε συλλαλητήριο κατά της πολιτικής της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, το Σάββατο, 12 Μαρτίου, που έλαβε χώρα στην πλατεία, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της γερμανικής πρωτεύουσας.

Πολιτικοί αναλυτές εκφράζουν την ανησυχία, ότι οι αρκετές χιλιάδες Βερολινέζοι διαδηλωτές μπορεί να προκαλέσουν κλιμάκωση αντιδράσεων και ένα ευρύτερο αντιισλαμικό λαϊκό κίνημα σε όλη την γερμανική επικράτεια

Στην διαδήλωση αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, ιδίως από το κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» και το αντι-ισλαμιστικό κίνημα «Pegida».
Οι χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν και κατά της οικονομικής πολιτικής της Γερμανίας στο σύνολό της, ενώ πολιτικοί αναλυτές εκφράζουν την ανησυχία, ότι οι αρκετές χιλιάδες Βερολινέζοι διαδηλωτές μπορεί να προκαλέσουν κλιμάκωση αντιδράσεων και ένα ευρύτερο αντιισλαμικό λαϊκό κίνημα σε όλη την γερμανική επικράτεια.
Οι Γερμανοί πολίτες αντιδρούν έντονα στο γεγονός, ότι οι πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή απολαμβάνουν μεγάλα οφέλη στην Γερμανία και παίρνουν επιδόματα, τα οποία είναι, ουσιαστικά, εις βάρος των φορολογουμένων, ενώ, ταυτόχρονα, αποφεύγουν να εργαστούν.
Άλλωστε, το επίδομα, που παίρνει κάθε πρόσφυγας στην Γερμανία, φθάνει περίπου τα 300 ευρώ. Έτσι, αν σε μια οικογένεια προσφύγων, η σύζυγος λαμβάνει 300 ευρώ και ο σύζυγός λαμβάνει άλλα τόσα χρήματα για το παιδί, δεν είναι παράξενο, ότι δεν θέλουν να εργαστούν…

Δημοσκόπηση έδειξε, ότι οι Γερμανοί πολίτες έχουν αλλάξει νοοτροπία στο ζήτημα των προσφύγων, καθώς τονίζουν, ότι η χώρα τους αντιμετωπίζει μια τεράστια κρίση μετανάστευσης και όλο και πιο λίγοι εμπιστεύονται την πολιτική της Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ

Η Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, την περασμένη εβδομάδα παραδέχθηκε, ότι, όταν ασχολείται με την πολιτική μετανάστευσης , μερικές φορές έρχεται σε απόγνωση.
Η Καγκελάριος δήλωσε, ότι η σημερινή κατάσταση είναι ένα «καταραμένο καθήκον», ενώ την ίδια στιγμή χαρακτήρισε την κατάσταση μια σημαντική φάση στην ιστορία της Γερμανίας και της ΕΕ.
Επισημαίνεται, ότι πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε, ότι οι Γερμανοί πολίτες έχουν αλλάξει νοοτροπία στο ζήτημα των προσφύγων, καθώς τονίζουν, ότι η χώρα τους αντιμετωπίζει μια τεράστια κρίση μετανάστευσης και όλο και πιο λίγοι εμπιστεύονται την πολιτική της Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, σε αυτόν τον τομέα.
Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι χθεσινές εκλογές στα τρία ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας ( Βάδη-Βυρτεμβέργη, Ρηνανία-Παλατινάτο και Σαξωνία-Άνχαλτ) έφεραν αρνητικά αποτελέσματα για τον κυβερνητικό συνασπισμό της Άνγκελα Μέρκελ, «κρούοντας καμπάνες» στην Γερμανίδα Καγκελάριο για την συνολική στάση της, όχι μόνον στο μεταναστευτικό αλλά και στην συνολική οικονομική πολιτική της!