-Τον μεγαλύτερο κίνδυνο φτώχειας αντιμετωπίζουν στην Γερμανία οι άνεργοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι συνταξιούχοι.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Όπως επισημαίνουν έγκυροι διεθνείς αναλυτές, στόχος της Νέας Τάξης είναι να προκαλέσει φτώχεια και ανέχεια στις χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου, ώστε να παρουσιάσει ως «λύση» ένα παγκόσμιο σοβιετικού τύπου κράτος, το οποίο θα προσφέρει μεταλλαγμένα τρόφιμα και στέγη στα εξαθλιωμένα πλήθη.
Κατά τους αναλυτές, το σχέδιο αυτό προχωράει καλά και ήδη, λόγω της τεχνηέντως δημιουργηθείσας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2008, το παγκόσμιο χρέος έχει εκτοξευθεί στα 200 τρισεκατομμύρια δολάρια, τριπλάσιο, δηλαδή, από το παγκόσμιο ΑΕΠ.
Η κατάσταση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, την Γερμανία.
Ο επικεφαλής της Γερμανικής Συμβουλευτικής Ένωσης Κοινωνικής Πρόνοιας («Paritätischer Wohlfahrtsverband»), Ούλριχ Σνάιντερ, αναφέρει, ότι, ούτε το καλό οικονομικό έτος 2014 κατάφερε να ανακόψει το ποσοστό της φτώχειας στην χώρα. Σε σύγκριση με το 2013 το ποσοστό μειώθηκε οριακά κατά 0,1 %.
Τον μεγαλύτερο κίνδυνο φτώχειας αντιμετωπίζουν στην Γερμανία οι άνεργοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι συνταξιούχοι, συμπληρώνει ο ίδιος.

Συνολικά το 15 % του πληθυσμού στην Γερμανία αποτελείται από ανθρώπους, που θεωρούνται φτωχοί και το ποσοστό αυτό κατατάσσει την χώρα αυτή στις μεσαίες θέσεις στην Ευρώπη

Όπως μεταδίδει η «Deutsche Welle», συνολικά το 15 % του πληθυσμού στην Γερμανία είναι άνθρωποι, που θεωρούνται φτωχοί. Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την χώρα στις μεσαίες θέσεις στην Ευρώπη. Σημαντικά αυξήθηκε ο κίνδυνος της φτώχειας για τους συνταξιούχους και αυτό, παρά την ευρέως διαδεδομένη φήμη, ότι οι συνταξιούχοι βρίσκονται σε καλύτερη οικονομική θέση από άλλες πληθυσμιακές ομάδες στην Γερμανία.
Το γερμανικό Ταμείο Αρωγής για τα Παιδιά («Deutsches Kinderhilfswerk») χαρακτηρίζει την ίδια ώρα ανεπαρκή τα κοινωνικά επιδόματα, που προέρχονται από φτωχές οικογένειες. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ταμείου, Τόμας Κρύγκερ, το ποσοστό της φτώχειας στα παιδιά μονογονεϊκών, πολύτεκνων ή οικογενειών με μεταναστευτικό υπόβαθρο ανέρχεται στο 19%.berlin
Σύμφωνα με τους αναλυτές, η εισαγωγή φτώχειας, μάλιστα με την έλευση «προσφύγων», τους οποίους καλεί η Γερμανίδα Καγκελάριος στην Γερμανία, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της Κυβέρνησης, δυσχεραίνει σημαντικά την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Προς αντιμετώπιση της συνεχώς αυξανόμενης φτώχειας προσφέρονται διαρκώς δάνεια και έτσι ο πλανήτης υπερχρεώνεται, μέχρι να έρθει η στιγμή, να χαριστούν τα χρέη με αντάλλαγμα την πλήρη κατάργηση των ατομικών ελευθεριών στα πλαίσια μιας «κομμουνιστικής διεθνούς δικτατορίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ