Η τεράστια δυναμική του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτυπώθηκε με μαγικό τρόπο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

 Το 15ο Motor Festival «Fear Not» απέδειξε στην πράξη αυτό που ακριβώς πρεσβεύει και το όνομά του. Το τριήμερο 28-30/9 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο «φόβος» έμεινε στην άκρη και το θέαμα ξεπέρασε κάθε… όριο και κάθε προσδοκία.

Η παρουσία των χιλιάδων θεατών, που βρέθηκαν στο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης το Σάββατο και την Κυριακή, απέδειξε με μεγαλοπρεπή τρόπο την τεράστια δυναμική της κορυφαίας μηχανοκίνητής γιορτής στην Ελλάδα, η οποία τους δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό.

Το θέαμα ήταν με μία λέξη φαντασμαγορικό. Όλα τα είδη του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώθηκαν με συναρπαστικό τρόπο σ’ ένα event  με μοναδικά shows, από την επίλεκτη ομάδα των επαγγελματιών οδηγών του Festival, που φρόντισαν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών θεατών!

Η Έκθεση του 15oυ Motor Festival ήταν πιο μεγάλη από ποτέ και μπροστά από τα δεκάδες περίπτερα των επαγγελματιών του χώρου περιμετρικά της αρένας παρέλασαν χιλιάδες άνθρωποι, που έμεναν εντυπωσιασμένοι!

Θεατές όλων των ηλικιών, μεγάλοι και παιδιά, έζησαν το περασμένο τριήμερο μια μοναδική, φαντασμαγορική μηχανοκίνητη εμπειρία, που φροντίζει σε κάθε event να εξελίσσεται και να προσφέρει το κάτι το μοναδικό. Αυτό, εξάλλου, την καθιστά δικαίως ως την κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα events του εξωτερικού.

Επίσης στο 15οMotor Festival επιχειρήθηκε την περασμένη Δευτέρα 30 του μηνός να σπάσει η Ελλάδα το ρεκόρ Guinness στο Burn Out, σε μια μεγαλοπρεπή προσπάθεια με εκατοντάδες μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα εντός της αρένας του ΟΑΚΑ. Το ρεκόρ μπορεί να μην έσπασε, αλλά η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή και θα μείνει αποτυπωμένη σε όσους την παρακολούθησαν.

«Τολμήσαμε και ξεπεράσαμε τα όρια μας, ξεπεράσαμε τους φόβους μας! Το 15ο Motor Festival άλλαξε τα δεδομένα, την πορεία μας, αλλά και τον προορισμό! Πάντα προσπαθούσα να καταφέρω να ξεπεράσω τα όρια μου, το τριήμερο όμως αυτό, όμως, ήταν τόσο μαγικό, που με έκανε να  διαπιστώσω ότι είμαι μικρός ώστε να μπορώ να αγγίξω τη δύναμη που έχει ο Μηχανοκίνητος αθλητισμός! Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κάθε φορά να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία στους θεατές, δείχνοντάς τους με μοναδικό τρόπο τη μαγεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο διοργανωτής του 15ουMotor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.

Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης θα συνεχίσει την πορεία του με το 16ο Motor Festival «Love to Race», που ήδη ετοιμάζεται για να ξεπεράσει για ακόμη μία φορά τον… εαυτό του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ