Ευρισκόμενη στην Ελλάδα τούτες τις δύσκολες ώρες, συναισθάνομαι πλήρως την αγανάκτηση των συμπατριωτών μας για τα άγρια μέτρα που η Τρόικα επιβάλλει. Ενώνω μαζί τους τη φωνή μου για τα τραγικά σφάλματα που έφεραν τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Ενώνω μαζί τους τη φωνή μου στην αγωνία τους για το μέλλον των παιδιών μας.

Ενώνω, όμως, τη φωνή μου και με όλους εκείνους τους εχέφρονες που αν και δυσαρεστημένοι, δεν παύουν να ζητούν να επικρατήσουν τούτη την κρίσιμη ώρα η σύνεση και η ψυχραιμία. Ναι στη διαμαρτυρία. Όχι στις ακρότητες. Εκείνο που προέχει είναι το συμφέρον της Πατρίδας και η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Απευθύνω έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σύνεση και ψυχραιμία. Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Θα επιβάλουμε τη φωνή της λογικής στους συμμάχους και εταίρους μας.

Η Ομογένεια σε ολόκληρο τον κόσμο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα γεγονότα. Πιστεύει στην αστείρευτη δύναμη του Ελληνισμού. Στην σωφροσύνη και την αυτοσυγκράτηση των Ελλήνων. Συμπαρίσταται στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Καλεί την πολιτική ηγεσία και τους βουλευτές έστω και τώρα να αρθούν στο ύψος των κρισίμων περιστάσεων και από εκεί, να αγωνιστούν για την ελευθερία και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου
Γραμματέας Παγκοσμίου Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ